ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителство - жилищни сгради Филто С
Филто С
Филто С
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителство - жилищни сгради
населено място: град София / Белите Брези
Адрес: ул. Лерин 45
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРОМОЦИИ КАРТА

Филто С - Строителство и продажба на сгради в София

Фирма Филто С град София извършва строителство и продажба на жилищни, административни и офис сгради. Компанията отдава имоти под наем и произвежда парапети, врати, дограма и кухни.

Филто С град София е фирма с основна дейност строителство, продажба и отдаване под наем на жилищни, административни и офис сгради. Компанията е създадена през 1990г. и разполага с собствена производствена фабрика за парапети, врати, дограма и кухни за Вашият офис, хотел или дом.

Строителство и продажба на сгради от Филто С

Филто С извършва строителство и продажба на жилищни, административни и офис сгради. С реализацията на множеството проекти на територията на страната, името Филто С се е доказало и наложило като синоним на качество и коректност. Избирайки нашата строително-инвестиционна компания, клиентът получава качествено, бързо и сигурно строителство. Във всички аспекти на работата си, екипът служители в Филто С поставят нуждите и желанията на клиента на преден план. Поддържането на добра репутация в строителния бранш, изисква бързите срокове на изпълнение при строителството на сградите и честно отношение към клиентите и партньорите.

От основаването на фирма до момента, само в Столицата сме построили 70 обекта и над 1600 болници, офиси, магазини и апартаменти. В Филто С работят екип от утвърдени специалисти в областта на строителството и ремонта. Нашата цел е клиентът да е доволен и затова се стремим да изпълняваме стриктно сроковете за изпълнение, използваме висококачесвени материали и съвременни технологии.

Отдаване под наем на имоти от Филто С

За своите клиенти, фирма Филто С предлага сгради, апартаменти и други помещения под наем. Филто С предоставя за търсене най- актуализираната и добра база за имоти под наем в Столицата . Това ни прави популярни и уникални в предлагането и търсенето на имоти за дългосрочни или краткосрочни наеми. При нас ще намерите най-добри условия за наемане на най-ниски цени.

Малко след създаването на фирмата, закупихме терен върху който е разположена производствената ни база. Подтикнати от високите изисквания на чуждестранни и български клиенти, ние създадохме собствена фабрика за кухни и интериорни врати. Като наша дъщерна фирма, днес е напълно функциониращ цехът за кухни и интериорни врати HELLO HOME. Освен производството на кухни и врати, ние произвеждаме: вътрешни и външни парапети, декоративни елементи, стълби и дървени конструкции.

Ключови думи:
строителство сгради Белите брези София, продажба сгради Белите брези София, имоти под наем Белите брези София, строителни компании Белите брези София, строеж производствени халета Белите брези София, продажба жилищни сгради София, продажба обекти София, продажба комплекси София, продажба апартаменти София, строителна компания София, строителна фирма София, строеж жилищни сгради София, строеж административни сгради София, изграждане офис сгради София, строеж производствени халета София, изграждане търговски обекти София, производство монтаж алуминиева дограма Белите брези София, производство ПВЦ дограма Белите брези София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 11475 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории