ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лека промишленост Пластмасови изделия Фибротех
Фибротех
Фибротех
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лека промишленост / Пластмасови изделия
населено място: Плевен - област / Община Кнежа
Адрес: гр.Кнежа , Индустриална зона 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРОДУКТИ КАРТА

Фибротех - Производител на стъклопластови резервоари и тръби Кнежа,Плевен‎

Фибротех ООД произвежда и продава широка гама изделия от стъклопласт в гр. Кнежа. Продуктите са стъклопластови резервоари, стъклопластови тръби и стъклопластови вани.

Фирма Фибротех е с онсовна дейност производство на изделя от стъклопласт на база на винил естер и полиестерни смоли.Продуктовата гама на Фибротех включва стъклопластови резервоари,вани и тръби.

Резервоарите които предлагаме са с обем от 1м3 до 80м3.Условния диаметър и разположението на фланците е по спецификация на потребителя.Стъклопластови резервоари са оборудвани с люк.

Стъклопластови тръби са с дължина от 12 000 мм и диаметър 25-650 мм.Компанията ни имаме възможност да произвежда тройници,колена,редукции,седла и други продукти.Колената и тръбите се изработват с фланцева връзка и с муфена връзка.

Стъклопластови вани могат да се правят с различни геометрични размери.Ние извършваме монтаж на тръбопроводи и изделия,ремонт на стъклопластови съдове,обличане със стъклопласт на метални галванични вани и съоръжения където е необходимо защита от и изолация от влага и корозия .

Стъклопластта има много добри свойства, което го отличава от другите материали.Някои от най-интересни са:ниска топлопроводност,добра атмосферна устойчивост и радио проницаемост,в случай на повреда или счупване,може лесно да се ремонтира,отлична химическа и износоустойчивост,стъклопластта притежава високи якостни показатели,възможността за изработка на изделия с интересни размери и форми,устойчив към въздействие на неутрални среди и химически агресивни и не се подава на корозия.

Продуктите които произвеждаме са универсални,леки по тегло,изключително здрвави,годни за многократна употеба,висока надеждност и други полезни и добри качества.Изделията могат да се комплектоват с допълнителни арматури и части по желание на клиента.

Ключови думи:
Фибротех , Производство на продукти от стъклопласт в Кнежа,Плевен, производство стъклопласт, продажба изделия стъклопласт, производство стъклопластови резервоари, производство стъклопластови тръби, производство стъклопластови вани
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 10081 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории