ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Преводи, легализация ФЕН ЕМИЛИЯ МИЗИЙСКА ET
ФЕН ЕМИЛИЯ МИЗИЙСКА ET
ФЕН ЕМИЛИЯ МИЗИЙСКА ET
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Преводи, легализация
населено място: град Шумен / Широк Център
Адрес: гр.Шумен хотел"Мадара" офис 111
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ФЕН ЕМИЛИЯ МИЗИЙСКА ET

ФЕН ЕМИЛИЯ МИЗИЙСКА ET ,превод и легализация ,гр.Шумен

ЗА НАС

FEN-kalendar-2010 (57K)

“ФЕН - малка агенция с големи възможности.” така ни наричат нашите редовни клиенти.

За ФЕН в процеса на работа много важно е и участието на клиента. За това при приемане на поръчката записваме изискванията и инструкциите и при изпълнението на поръчката също сме на разположение за допълнения и промени, а при неясноти или съмнения се свързваме веднага с клиента.

Поръчката на КЛИЕНТА се дава веднага на подбран според спецификата на текста преводач.

Информацията, поверена ни от клиента, не се разпространява. Всички документи и данни се обработват в съответствие със Закона за защита на личните данни.

Оригиналът на документите на клиента не напуска нашия офис и няма вероятност да бъде изгубен, като всеки клиент има отделно досие.

Бюро преводи “ФЕН - ЕМИЛИЯ МИЗИЙСКА” има сключен договор с Министерство на външните работи, Дирекция “Консулски отношения” с № 249/95-00-150 за извършване на официални преводи на документи и други книжа от български на чужди езици и от чужди езици на български език. Всички преводачи, с които работи фирмата, са оторизирани да извършват преводачески услуги от Дирекция “Консулски отношения” на МВнР. Одобряват се според уменията и опита, който имат, на базата на притежаваните дипломи, сертификати и други документи, удостоверяващи завършено образование и/или придобита професионална квалификация и след практическа проверка на техните знания. Преводачите подписват Клетвена декларация за верността на извършения от тях превод и декларация за конфиденциалност, гарантираща неразпространение на информацията от превеждания текст.

Фирмата работи с български и чуждестранни клиенти от 1999 година и се развива на един конкурентен пазар, като печели доверието на нашите клиенти с качество, подходящи цени и срокове.

Офисът се намира в гр.Шумен, хотел Мадара, офис 111.

Фирмата има представителства в София, Свиленград, Брюксел, Канада и Истанбул.

Служителите в офиса приемат Вашата поръчка и следят за изпълнението й от момента на приемането до предаването й на клиента.

Крайният срок за предаване на преводите се определя по устно договаряне с клиента. Текстовете за преводите могат да бъдат предадени на хартиен носител или в електронен вид – Word, Excel и Power Point.

Сумата за преводите се заплаща при предаване на готовия превод в брой или по банков път /по предпочитание на клиента/.

Фирмата прави 10% отстъпка от цената на превода на инвалиди и студенти с isik карти.

За нас клиентът е най-важен. Затова целта ни е да предоставим услуга, която не само задоволява изискванията му, но и надминава неговите очаквания.

Бюро преводи ФЕН се стреми непрекъснато да подобрява способността си да предоставя на своите клиенти преводачески услуги, отговарящи на най-високите критерии за качество.

Високото качество на услугата, предлагана от ФЕН е гарантирано от професионализма и компетентността на екипа. Компетентността се изразява в усвояването на професионални знания и умения и правилното им прилагане.

Стриктното спазване на графиците на работа, постоянният надзор и контрол от началото на изпълнение на всяка поръчка до нейното предаване, използването на възможно най-добрите технологии и методи на работа, осигуряващи оптимално изпълнение на задачите, гарантират постоянно високото качество на услугата, без значение дали сме подложени на времеви натиск или работим при обичайни условия.

УСЛУГИ

Фирмата извършва писмени и устни преводи от и на всички езици на:0305201010 (8K)

Различни видове фирмена документация, съдебни решения, договори от различно естество, документи от следствие и прокуратура, постановления и решения на Министерски съвет, държавни институции, нотариални актове, оценки, договори за покупко-продажба, прехвърляне, управление, епикризи, протоколи, решения на ТЕЛК, медицински свитетелства и други документи за лечение в чужбина, икономическа, финансова и техническа документация, документи за изследователска дейност, телекомуникации, енергетика, околна среда и транспорт, документи от социалната сфера, образование, статистика, информация ииновации; web страници и компютърна литература; Всички видове лични документи за пътуване, обучение, емиграция и работа в чужбина; Актове и Удостоверения за раждане, удостоверения за граждански брак, семейно положение, имотно състояние, Свидетелства за съдимост, дипломи за средно и висше образование, Свидетелства за квалификация, лична кореспонденция и др.).

0305201012 (7K)Осигуряване на преводачи за устен превод по време на делови преговори в страната и чужбина, пресконференции, изповядване на сделки пред нотариус, разговори по телефон и др.

Работата ни е свързана с много съпътстващи дейности. Затова постоянно прибягваме до услугите на куриери, специалисти от различни области и консултанти.


Ключови думи:
FEN EMILIQ MIZIISKA ET ,ФЕН ЕМИЛИЯ МИЗИЙСКА ET ,преводи ,легализация ,официални преводи ,документи ,книжа ,български ,чужди езици ,оторизирани преводачи ,писмени ,устни преводи ,устен, делови преговори ,Шумен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 4705 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории