ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Противопожарни инсталации, техника Файер Протекшън
Файер Протекшън
Файер Протекшън
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Противопожарни инсталации, техника
населено място: град Стара Загора / Широк Център
Адрес: бул. Славянски 47, ет. 5, офис 70, ет. 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ПРОТИВОПОЖАРНА ТЕХНИКА ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ КАРТА

Файер Протекшън - Комплексно пожарообезопасяване на обекти

Фирма Файер Протекшън е с основна дейност изграждане и поддръжка на пожароизвестителни системи и пожаробезопасни инсталации в Стара Загора. Предлагаме комплексо пожарообезопасяване на обекти.

Файер Протекшън ЕООД е разположена в град Стара Загора и се занимава с проектиране и изграждане на противопожарни инсталации. Файер Протекшън ЕООД осигурява противопожарна защита за различни обекти, изготвя проекти по пожарна безопасност, аварийни планове за предотвратяване на пожари и аварии и планове за управление на строителни отпадъци. Дружеството предлага абонаментна поддръжка на пожарогасители, както и  проектиране и монтиране на пожароизвестителни и пожарогасителни системи. Доставка и монтаж на противопожарни врати. Специалистите, работещи във Файер Протекшън ЕООД провеждат инструктажи и обучение на персонала за реагиране в случай на възникнал пожар.

Файер Протекшън предлага комплексна противопожарна защита на обекти за територията на цялата страна, включваща:

  • Противопожарно обследване на обекти
  • Изготвяне на пожаротехнически експертизи
  • Провеждане на инструктажи и обучение по пожарна и аварийна безопасност
  • Доставка на противопожарно оборудване,защитна екипировка, знаци, табели, противопожарни врати, димни клапи, огнезащитни състави
  • Сервиз и изпитание на противопожарни уреди и съоражения, пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации
  • Изготвяне на проекти по пожарна безопасност, на пожарогасителни, пожароизвестителни и аварийни инсталации , ПБЗ, Планове за безопасна експлоатация и план за упрваление на строителни отпадъци
  • Изпълнение на пожарогасителни,пожароизвестителни и авариини инсталации
  • Консултации по всички въпроси свързани с пожарната безопасност на обектите, разработване и изготвяне на документи за пожарна безопасност и схеми за евакуация, планове за аварии, бедствия и катастрофи

Изграждане на противопожарни системи от Файер Протекшън

Файер Протекшън град Стара Загора предлага изграждане на противопожарни системи. На компанията, можете да се доверите при необходимост от абонаментна поддръжка на пожарогасители, обучения и инструктажи, пожарогасителни и пожароизвестителни инсталации, изготвяне на аварийни планове. Противопожарни системи, изградени от Файер Протекшън са ефективен начин за контрол и борба на огън. Нашата цел е да предложим съвременни решения и нови тенденции в областта на пожарогасенето.

Поддръжка на пожароизвестителни системи от Файер Протекшън

Една от услугите, извършвана от Файер Протекшън е Поддръжка на пожароизвестителни системи. Основните цели на пожароизвестителните системите са: бързата локализация на пожара, предпазването от имуществени щети и предотвратяването на човешки жертви. Превантивна мярка за ограничаване на пожарите е изграждането на този вид системи. Файер Протекшън разполага с квалифициран персонал с богат опит в монтирането, проектирането и поддържането на пожароизвестителни системи, подходящи за предприятия, болници, хотели, бензиностанции. Пожароизвестителните системи, предлагани от Файер Протекшън  са произведени съгласно новрмите и отговарят на изискванията за сигурност и качество. 

Поддръжка пожарогасители от Файер Протекшън

Фирма Файер Протекшън извършва ремонт и поддръжка на пожарогасители. Вaжнo ycлoвия зa нaдeжднocтта на всеки пожарогасител е правилното му поддържане. Пожарогасителят поне веднъж месечно трябва да бъде проверяван за неизправност или повреда. В случай, че Вашият пожарогасител се нуждае от зареждане или е повреден, той трябва да бъде непременно приведен в изправен вид. Оставянето на неработещ пожарогасител в опасно и абсолютно недопустимо. Всеки ремонтиран, презареден или проверен пожарогасител се маркира със стикер, гарантиращ изправността му и показващ срока на последващо обслужване.

Възползвайки се от услугите на Файер Протекшън ЕООД си осигурявате спокойствие и безопасност от възникване на пожари за вашите обекти, офиси и производствени бази.

Ключови думи:
пожарна безопасност Стара Загора, пожарогасители Стара Загора, противопожарни врати Стара Загора, проектиране пожароизвестителни системи Стара Загора, поддръжка пожароизвестителни системи Стара Загора, проектиране пожарогасителни системи Стара Загора, поддръжка пожарогасителни системи Стара Загора, план аварийна безопасност Стара Загора, обучение пожарна безопасност Стара Загора, противопожарна техника Стара Загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 9191 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории