ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Целодневна детска градина Езикова детска градина и ясла Арлекино
Езикова детска градина и ясла Арлекино
Езикова детска градина и ясла Арлекино
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Целодневна детска градина
населено място: град София / Обеля
Адрес: ул. "18" 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Езикова детска градина и ясла Арлекино - Частна детска градина и ясла град София

Езикова детска градина и ясла Арлекино се намира в град София, кв. Обеля. Дневният режим на малчуганите е съобразен с техните индивидуални потребности за здравословно развитие.

Частна детска градина АРЛЕКИНО е създадена с много любов, осигурява спокойна и комфортна среда за децата, подпомагаща развитие на интелектуалните и физическите им способности още в ранна възраст.

При нас малчуганите прекарават щастливо деня си, обградени с грижи и внимание към тяхното здраве и обучение. Веселите игри и заниманията по програми одобрени от МОН, приучават децата на самостоятелност, мислене, правилно отношение към света и дават началото на добрите човешки взаимоотношения.

Дневният режим на малчуганите е съобразен с техните индивидуални потребности за здравословно развитие. Броят на децата в яслените групи не надхвърля 12 деца. За тях се грижат квалифицирани педагози, мед. сестри и детегледачки.

Педагогическите ситуации са съобразени с необходимостта и желанието на децата да опознава заобикалящия го свят. Яслата разполага с голям набор от играчки за децата, както и опознавателни кътове.

Ние знаем всяка малка и голяма стъпка на хлапето Ви, откриващо природата, познанията, спорта и ежедневно информираме и консултираме родителите. Децата изучават избран от родителите език- английски, италиански или испански.

Езиковото обучение се извършва по четири учебни часа на ден под формата на интригуващи децата ситуации. В края на седмицата родителите са информирани за предаденият през седмицата учебен материал.

Детска градина Арлекино се намира в самостоятелна сграда на три етажа. разполага с голям двор за игра - оборудван с любими за децата съоражения и играчки. Яслата и детската градина Арлекино са изградени съгласно действащото законодателство и нуждите на най-малките ни възпитаници.

Сградата е обзаведена модерно и функционално, съгласно наредбите на МОН и необходимостта у подрастващите да развиват своят усет към красивото. Езикова детска градина и ясла Арлекино се намира в град София, кв. Обеля.

Ключови думи:
езикова детска градина и ясла Арлекино София, езикова детска градина и ясла Арлекино Обеля, езикова детска градина София, езикова детска градина Облея, частна детска градина София, Частна детска градина Обеля, частна детска ясла София, частна детска ясла Обеля, детска ясла София, детска ясла Обеля, детска градина София, детска градина Обеля
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 5240 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории