ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Международен транспорт Еврокрис
Еврокрис
Еврокрис
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Международен транспорт
населено място: град Плевен / Мара Денчева
Адрес: ул. Вардар 27 , вх. А, ап. 11
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Еврокрис - Международен транспорт и спедиция в Плевен

ЕВРОКРИС ЕООД се занимава със спедиторска дейност. Фирмата предлага транспортиране на пратки и товари за територията на България и в границите на Европа.

Фирма Еврокрис ЕООД град Плевен извършва международен транспорт и спедиторска дейност. Ние организираме транспортирането на товари на територията на България и в чужбина.

Международен транспорт от Еврокрис

Фирма Еврокрис извършва и предлага международен транспорт за цели и групажни пратки. Ние извършваме всички дейности по етапите на транспортирането и по всяко време, клиентът може да получи пълна и актуална информация за движението на своята пратката. Международният транспорт, предлаган от Еврокрис включва: организиране и извършване на превози със собствен автопарк и организиране на групажни и цели пратки от и за Европа, разработване на атрактивни схеми и оптимални оферти.

Спедиторска дейност от Еврокрис

Спедиторската дейност на Еврокрис обхваща международен и вътрешен транспорт. Екипът на фирмата, транспортират стоки по утвърдени дестинации и осигуряват временно складиране. Еврокрис осъществява контролни, ръководни и информационни действия. Служителите на компанията ще Ви консултират професионално за най-оптималният и ефикасен начин за транспортирането. Ние ще Ви осигурим компетентно консултантско обслужване по въпроси в сферата ма спедиторската дейност. Еврокрис разполага с експерти в областите на търговска експлоатация, транспорт и застраховане.

Фирма Еврокрис предлага услуги в областта на международният транспорт и спедицията. Ние осигуряваме транспорт, както за комплектни товари, така и за частични. Работим с добри професионалисти и предлагаме компетентна консултация по възникнали транспортни въпроси.  Избирайки Еврокрис, Вие получават: компетентност, професионализъм и коректност.

Ключови думи:
транспортни услуги Плевен, транспортно обслужване Плевен, международен транспорт Плевен, Спедиторска дейност Плевен, спедиторска фирма Плевен, транспортиране товари Плевен, транспортна фирма Плевен, групажни превози Плевен, вътрешен транспорт Плевен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 14643 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории