ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-общи ЕУРОГЛАС СОФИЯ
ЕУРОГЛАС СОФИЯ
ЕУРОГЛАС СОФИЯ
ПРОДУКТИ
Автоматични врати
Стъклени стени
Душ кабини
Стъклени врати
дейност: Строителни материали / Строителни материали-общи
населено място: град София / Средец
Адрес: ул. "Любен Каравелов" №8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС КЛИЕНТИ КАРТА

ЕУРОГЛАС СОФИЯ - Проектиране и изработване на стъклени съоръжения в София

Фирма "ЕУРОГЛАС СОФИЯ" се занимава с проектиране и изработване на съоръжения за съвременен тип остъкляване. Компанията изработва стъклени врати, стъклени витрини, душ кабини, огледала, стъклени стени, декоративни стъкла. Офисът на компанията се намира в град София.

Фирма Еуроглас проектира и изработва стъклени врати,стъклени стени, душ кабини и други продукти от стъкло в София

Автоматичните врати които предлагаме са в много варианти,задоволяващи изискванията на клиентите.Разполагаме с врати с едно или повече крила,на фотоклетка без рамка и с рамка.Вратите с електромагнит,са безшумни и могат да се отварят с леко побутване,с дистанционно  или чрез фотоклетка.

Стъклените стени или парапети се използват в тераси,сгради и балкови пред ниски стълбища,прозорци и при преграждане на помещения.Те позволяват различни начини на предвижване-хармоника,плъзгане и други.Отличават се с надеждност,модерен дизайн и хункционалност.

Огледалата които произвежда нашата компания са с дебелина до 6 мм.Цветовата гама включва зелено,кафяво,бяло,синьо и сиво.Огледалата на Еуроглас са подходящи за фитнес зали,ресторанти,бани,заведения и декоративни изпълнения.

Душ кабините които предлагаме в търговската мрежа са изработени от закалени стъкла и ли с плъзгащи врати.Те могат да бъдат поръчани по ваша идея и то на разумни цени.Монтажът се извършва от висококвалифициран персонал.

Стъклени врати започваха на изместват дървените и се използват навсякъде в ежедневието ни.В зависимост от  и желанията и предпочитанията на клиента те могат да бъдат различни по плътност и цвят.Заключванията на вратите могат да са странично,горни и долно.Подходящи са за спа центрове,предходни помещения,сървърни помещения,бани и други места.

Еуроглас София разполага също и с кранове за монтаж и повдигане и на големи стъкла в комерсиални галерии и в затворени пространства.Разполагаме с набор от инструменти позволяващи качествено и безпроблемно изпълнение на ангажименти към инвеститорите.

Ключови думи:
остъкляване София Средец, стъклени врати София, монтаж автоматични врати София, продажба душ кабини София, търговия стъклени врати София, стъклени витрини, душ кабини София, стъклени плъзгащи врати София, стъклени стени София, декоративни стъкла София, автоматични врати София, мебели стъкло София, стъклени парапети София, стъкла София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 17069 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории