ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Електрически инсталации, техника Етис 2007
Етис 2007
Етис 2007
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Електрически инсталации, техника
населено място: град София / Западен Парк
Адрес: ул. Сава Михайлов , бл. 146, вх. Ж , ап. 143
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС КЛИЕНТИ КАРТА

Етис 2007 - Ремонт на силови трансформатори и стъпални регулатори в София

Фирма Етис 2007 e с основна дейност диагностика и ремонт на силови трансформатори и стъпални регулатори. Офисът на компанията се намира в град София.

Фирма Етис 2007 извършва диагностика и ремонт на силови трансформатори и стъпални регулатори. Компанията е със седалище в град София.

История и развитие на Етис 2007

Етис 2007 е фирма, създадена през 1993 г. и е със 100% частен капитал. Компанията е насочила своята дейност в областта на ремонта и диагностиката на стъпални регулатори и силови трансформатори. Година след създаването и, Етис 2007 става представител  на фирма PASSONI & VILLA Spa ( Италия ), а от 1998 г. е представител на ТАВРИДА ЕЛЕКТРИК ( Русия ). Част от клиенти, ползващи услугите на нашето дружество са: Лукойл Нефтохим, МОК Асарел, МОК Елаците и Кремиковци.

Диагностика и ремонт на силови трансформатори

Фирма Етис 2007 е специализирана в извършването на диагностика и ремонт на силови трансформатори.  Ние извършваме диагностика и ремонт на свързващи, блокови, мрежови и захранващи силови трансформатори. Част от диагностиката включва: определяне на количеството и видовете газове, анализ на трансформаторното масло, измерване на вибрациите и нивото на звука на трансформатора. Диагностиката на силови трансформатори показва доста критични състояния, като същевременно дава и възможност да се планират правилно необходимите ремонтни дейности.

Диагностика и ремонт на стъпални регулатори

Друга дейност, извършвана и предлагана от Етис 2007 е диагностика и ремонт на стъпални регулатори. Компанията разполага с професионален екип, с богат опит в диагностиката и ремонта на стъпални регулатори. В зависимост от резултатът, получен след обстойна диагностика, необходимите ремонти, се извършват на място от нашите специалисти.

Партньори на Етис 2007

Етис 2007 е в дългогодишни партньорски взаимоотношения с фирми като: Енергоремонт Холдинг София, Comex Export Import София, Tesmec Spa Италия, Елметал ООД София, Запорожки трансформаторен завод Украйна и Централна енергоремонтна база АД София.

Специалистите във фирма Етис 2007 са с многогодишен опит и доказани качества в областта на стъпалните регулатори и силови трансформатори. Голяма част от тях са участвали в производството, проектирането и износа на стъпалните регулатори, силови трансформатори и апаратура високо и средно напрежение.

Ключови думи:
ремонт силови трансформатори София, ремонт стъпални регулатори София, диагностика стъпални регулатори София, преработка контактни системи София, диагностика мощностни превключватели София, диагностика силови трансформатори София, ремонт ел инсталации София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7025 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории