ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Селско, горско стопанство Зърно - производство, преработка ЕТ Титан Ангел Кънев
ЕТ Титан Ангел Кънев
ЕТ Титан Ангел Кънев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Селско, горско стопанство / Зърно - производство, преработка
населено място: Силистра - област / Община Главиница
Адрес: село Зафирово
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СЕЛСКОСТОПАНСКИ КУЛТУРИ КАРТА

ЕТ Титан Ангел Кънев - Зърнопроизводство село Зафирово, Област Силистра

ЕТ Титан Ангел Кънев се занимава със зърнопроизводство на територията на село Зафирово, Област Силистра. Фирмата извършва производство и търговия на зърно и зърнени култури. Обработва земеделска земя и предлага селскостопански услуги.

ЕТ Титан Ангел Кънев - Зърнопроизводство село Зафирово, Област СилистраЕТ Титан Ангел Кънев развива своята дейност в областта на селското стопанство. Произвежда и реализира селскостопанска продукция в землището на Община Главиница, обработвемите площи са над 13 000 дка, собствени и арендувани земи. Отглежда следните култури - пшеница, царевица, слъчнчоглед, ечемик и рапица. Базата се намира в село Зафирово, област Силистра.

Зърнопроизводство от ЕТ Титан Ангел Кънев в село Зафирово, Силистра

ЕТ Титан Ангел Кънев е специализирана в зърнопроизводството. Базата на фирмата се намира в село Сигмен, община Карнобат. Фирмата отглежда и търгува с пшеница, царевица, слъчнчоглед, ечемик и рапица.

Продуктите на фирмата са с високо качество и устойчивост. Това се дължи на специалната селекция на семена и препарати, която се извършва всяка година от квалифицираните агрономи на дружеството. Всеки етап от обработката на земята се съобразява с особеностите на климата и почвите в региона, както и специфичните изисквания на сортовете земеделски култури.

ЕТ Титан Ангел Кънев обработва собствена и земеделска земя взета под аренда. За целта фирмата разполага с богат автопарк от специализирани селскостопански машини и инвентар.

Търговия със зърно и зърнени култури в село Зафирово, Област Силистра

ЕТ Титан Ангел Кънев извършва търговия със зърно и зърнени култури, произведени от фирмата за землището на село Сигмен, община Карнобат. Предлаганите продукти се отличават с високо качество и устойчивост на атмосферните условия. Избора на сортове и методите за обработка са съобразени с особеностите на региона и почвите, на които се отглеждат. ЕТ Титан Ангел Кънев е изключително коректен партньор и търговец. Предлага висококачествени култури на изгодни цени.

Селскостопански услуги от ЕТ Титан Ангел Кънев в село Зафирево, Силистра

ЕТ Титан Ангел Кънев предлага всички видове селскостопански услуги за предсеитбена и следсеитбена обработка и прибиране на готовата продукция. Фирмата разполага със специализирана модерна земеделска техника и инвентар, както и специалисти технолози.

Ключови думи:
ЕТ Титан Ангел Кънев, Titan Angel Kunev, селскостопанска продукция Главиница, селскостопанска продукция Зафирово, арендатор Зафирово, арендатор Главиница, земеделски производител Главиница, земеделски производител Силистра, зърнени култури Силистра, пшеница Силистра, зърнопроизводство Зафирово Силистра, търговия зърно Зафирово Силистра, търговия зърнени култури Зафирово Силистра, селскостопански услуги Зафирово Силистра
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7354 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории