ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Суровини и материали Дърва за огрев ЕТ Мехмедали Хаджиев
ЕТ Мехмедали Хаджиев
ЕТ Мехмедали Хаджиев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Суровини и материали / Дърва за огрев
населено място: област Благоевград / Община Гърмен
Адрес: с. Горно Дряново
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ДОСТАВКА НА ДЪРВА КАРТА

ЕТ Мехмедали Хаджиев - Продажба на дърва за огрев в село Горно Дряново

Фирма Мехмедали Хаджиев село Горно Дряново е специализирана в дърводобива и производството на дървен материал. Ние предлагаме дърва за огрев за достъпни цени.

Мехмедали Хаджиев е фирма в село Горно Дряново, занимаваща се с дърводобив и производство на дървен материал. Компанията предлага дърва за огрев с високо качество на конкурентни цени.

Дърводобив в село Горно Дряново от фирма Мехмедали Хаджиев

ЕТ Мехмедали Хаджиев село Горно Дряново извършва дърводобив на дърва за огрев и дървен материал. Дърводобивната дейност включва: рязане, обработване и товаре на дърва, предназначени за производство на дървен материал или за продажба на дърва за огрев. Фирма Мехмедали Хаджиев разполага с модерна техника, благодарение на която се осъществява законен и целогодишен дърводобив.

Производство на дървен материал от ЕТ Мехмедали Хаджиев

Основната дейност на ЕТ Мехмедали Хаджиев село Горно Дряново е производство на дървен материал. Ние произвеждаме всякакъв вид изделия и строителни материали от дървесина, в зависимост от желанията и изискванията на клиента. Производството на дървеният материал се осъществява от квалифицирани служители с модерна техника. Мехмедали Хаджиев предлага богат асортимент от дървен материал, както за българският пазар, така и за износ.

Продажба на дърва за огрев в село Горно Дряново

Фирма Мехмедали Хаджиев извършва продажба на дърва за огрев. Компанията ни разполага с постоянни складови наличности. Складовата и производствената база на ЕТ Мехмедали Хаджиев се намира в село Горно Дряново, община Гърмен, област Благоевград. Фирмата разполага с лиценз за дърводобив на дърва за огрев в региона на община Гърмен. Добива на дърва за огрев се извършва с професионални средства и със съвременна техника.

Ключови думи:
дърводобив Горно Дряново, производство дървен материал, продажба дърва за огрев Горно Дряново, продажба дърва за огрев Благоевград, ЕТ Мехмедали Хаджиев, дървен материал Горно Дряново Благоевград, Горско стопанство, Производство дървен материал, Изделия дървен материал, Търговия дървен материал, Дърва за огрев, дърва битови нужди, лесокултурна дейност Горно дряново
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6951 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории