ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Отопление и ел инсталации ЕРАТО КЛИМА
ЕРАТО КЛИМА
ЕРАТО КЛИМА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Отопление и ел инсталации
населено място: град Хасково / Източна Индустриална Зона
Адрес: Хасково бул. СЪЕДИНЕНИЕ No 67
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЕРАТО КЛИМА

ЕРАТО КЛИМА,erato klima,erato

ЗА НАС

"Ерато Клима" ООД е една от дъщерните фирми на"Ерато Холдинг" АД.
Основана е през 1998 год. като "Ерато Уникал" ООД, а през 2001 год. е преименувана на "Ерато Клима" ООД с решение на Хасковския окръжен съд.

Фирмата разполага с офис и магазин, намиращи се на адрес: гр. Хасково, ул. ”Добруджа” № 38. Магазинът се състои от изложбена площ с над 100 кв.м. и с още толкова складови помещения. Допълнително "Ерато Клима" ООД ползва и други складови помещения в рамките на гр. Хасково.
Фирмата стартира като център основно на климатична техника, но през годините бързо разширява своята дейност в съответствие с развитието на пазара. Търсейки нови, перспективни сегменти от пазара за отоплителна техника от 2007 год ."Ерато Клима" ООД се обособи като център за биомаса.
В момента в шоурума на фирмата могат да се видят всички елементи и детайли, необходими за изпълнение на отоплителни и слънчеви инсталация, като основен акцент е поставен на изделията, оползотворяващи биомаса (дърва, пелети, чипс, дървесни трески и др.). 10.

Основни продукти и услуги, които фирмата предлага на пазара
в България и чужбина.
   • Продукти – цялата продуктова гама на "Ерато" АД
   • Услуги:
    - проектиране на отоплителни, слънчеви, климатични и вентилационни инсталации;
    - продажба, доставка и монтаж на материали за отоплителни, слънчеви, климатични и вентилационни инсталации;
    - гаранционен и следгаранционен сервиз на горепосочените инсталации;
    - лизинг на всички изделия и услуги, закупени и извършени от фирмата.

БИОМАСА ЦЕНТЪР

Терминът "биомаса" означава органична материя с растителен или животински произход. Биомасата се счита за бъдещ ключов възобновяем ресурс в световен мащаб.

Съществува голямо разнобразие от видовете биомаса, но тези които представляват интерес от гледна точка на използването им за енергийни цели са: дървесина, растения, остатъци от селското стопанство и лесовъдството, както и органичните компоненти на битовите и индустриални отпадъци.
За отоплителните инсталации, при които е реализирана автоматизация на горивния процес, най-разпространени са: дървесните пелети, костилки от плодове, дървени стърготини, дървесен чипс и др.
За котлите със сравнително малка мощност най-приложимо е използването на дървесни пелети или микс (пелети и костилки от череши).

Дървесните пелети са ком пресирани под високо налягане дървесни стърготини без използване на каквито и да са химически лепила или смоли. Полученият продукт е екологично чист с диаметър 6-8 мм и съдържание на влага до 10%. От потребителска гледна точка те са изключително комфор- тно гориво, с добри възможности за регулиране на горивния процес. Топлинният комфорт, който създават е еквивалентен на този постигнат при изгаряне на природен газ. Дългосрочната песпектива на този тип гориво е да бъде по-евтино в сравнение с природния газ.

Предлага се в разфасовки от 15 и 20 кг.
В изградения от нас център можете да получите пълна информация за изгражданите отоплителни инсталации, оползотворяващи биомаса като гориво. Тук нагледно ще се уверите в предимствата при използването им и икономическата ефективност на предложените от нас технически решения.

ПРОДАЖБА

Фирмата осигурява продажба на стоките от целия продуктов каталог за отопление и климатизация предоставен от "ЕРАТО" АД.
В нашата фирма клиентите ни могат да бъдат консултирани от висококвалифицирани специалисти с богат практически опит за направата най-правилния избор при покупката на предлаганите от нас изделия.

ПРОЕКТИРАНЕ

Чрез своя екип от специалисти "Ерато клима" ООД осъществява проектирате на слънчеви, отоплителни и вентилационни инсталации съгласно БДС и съществуващите нормативни документи.
След предварителен оглед на обекта и неговото заснемане или чрез предоставени от клиента архитектурни чертежи (подложки) в рамките на 2-3 дни нашите клиенти могат да получат качествени проекти, съобразени с индивидуалните им изисквания и желания.
Водещата ни цел при това е изграждането на високоефективни,енергоспестяващи и осигряващи максимален комфорт инсталации, проектирани на сертифицирани по БДС елементи.

ДОСТАВКА

Фирмата разполага със собствен транспорт,който може да бъде в услуга на нашите клиенти.В рамките на гр.Хасково доставката на продаваните от нас изделия е безплатна.
При покупка на стоки над 12000 лв. без ДДС доставката е безплатна
в рамките на цялата страна.
При желание на нашите клиенти след заявка по телефон,изделия могат да бъдат получавани и чрез куриерски услуги при предварително заплащане или наложен платеж.

МОНТАЖ

Фирмата разполага с квалифициран екип от монтажници,имащи натрупан богат опит в изграждането на цялостни инсталации.
След предварително договаряне обектите могат да бъдат изпълнени поетапно (с приeмане и остойностяване на всеки етап) или напълно завършени.
На изцяло изградените от нас инсталации фирмата носи едногодишна гаранция.
Фирмата има богат опит в инсталирането, пуска и настройката на отоплителни инсталации, газови и нафтови горелки, и котли на твърдо гориво с различни мощности.

СЕРВИЗ


Фирма "ЕРАТО" предлага гаранционен и след гаранционен сервиз.

тел.038/60 30 39; 0886/ 740 116

 

 

Ключови думи:
ЕРАТО КЛИМА,erato klima,erato,Проектиране и търговия на отоплителни, слънчеви, климатични и вентилационни инсталации
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 4738 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории