ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Машини и Машиностроене Енергетика Енергоинвестмънт
Енергоинвестмънт
Енергоинвестмънт
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Машини и Машиностроене / Енергетика
населено място: град София / Изток
Адрес: ул. Лъчезар Станчев 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЛИЦЕНЗ КАРТА

Енергоинвестмънт - Доставчик на евтина електроенергия София, Изток

Енергоинвестмънт е лицензиран доставчик на електрическа енергия и зелена електроенергия. Фирмата предлага евтина електроенергия в град София.

Фирма Енергоинвестмънт АД в град София е лицензиран доставчик на зелена и електрическа енергия. Дружеството се стреми да осигури за своите клиенти надеждност, сигурност и изгодни цени на предлаганата от него електроенергия.

Енергоинвестмънт - Доставчик на евтина електроенергия София, ИзтокКомпанията е основана през 2009 година и предлага електроенергия на национално ниво. Основни клиенти на дружеството са малки и средни фирми и търговци от цялата страна. Енергоинвестмънт е млада, динамична и бързо развиваща се фирма. Избирайки Енергоинвестмънт АД ще бъдете конкурентноспособни, като си осигурите контрол върху разходите за енергия на по-добри цени. Перфектното и качествено обслужване от страна на компанията е спечелило сериозни постоянни клиенти, доволни от предлаганите условия и услуги.

Доставка Електроенергия от Енергоинвестмънт

Енергоинвестмънт АД извършва доставка на електроенергия за търговци и фирми от малкия и среден бизнес. Предлаганата от дружеството електроенергия, Ви дава възможност: да се възползвате от по-ниските цени и високото качество на електрическа енергия, да намалите Вашите разходите за администриране, чрез електронно разплащане, да се превърнете в конкурентноспособна фирма. При избор на Енергоинвестмънт АД за доставчик на електроенергия, получавате: Перфектно обслужване,  Гъвкавост и Надеждност, Кратки  и ясни договори, Изгодни цени, Възможност за електронно плащане.

Зелена енергия от Енергоинвестмънт

Енергоинвестмънт АД е лицензирана енергийна компания, предлагаща  Зелена енергия на национално ниво. Основната разлика при използване на зелена енергия е, че за разлика от централите работещи с изкопаеми горива, възобновяемите източници на енергия, не отделят парникови газове в атмосферата. Освен това зелената енергия  спомага за опазването на околната среда и на ограниченото предлагане на изкопаеми горива.

Екологичните ползи от зелена енергия са: Липса на емисии на въглероден диоксид, липса на серен диоксид и липса на твърди частици във водата, почвата и въздуха, Не изисква добив на полезни изкопаеми, Не изисква добив на изкопаеми горива, Помага за защитата и опазването на околната среда.

Икономически ползи от използването на зелена енергия, предлагана и доставена от фирма Енергоинвестмънт АД са: Създаване на възможност за трудова заетост в тази област, Спомага за осигуряването на енергийно бъдеще на страната.

Ключови думи:
електроенергия София, лицензиран доставчик електроенергия София Изток, продажба електроенергия София Изток, търговец електроенергия София, лицензиран доставчик електроенергия София, евтин ток София, доставчик електрическа енергия София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 20453 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории