ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителни фирми ЕН ТРАНС (EN TRANS)
ЕН ТРАНС (EN TRANS)
ЕН ТРАНС (EN TRANS)
УСЛУГИ
>> Изкопи
>> Обратни насипи
>> Вертикални планировки
>> Превоз на инертни материали
дейност: Строителство и ремонти / Строителни фирми
населено място: град Плевен / Индустриална Зона
Адрес: Източна индустриална зона 141 (Комплекс ЕН ТРАНС)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЕН ТРАНС (EN TRANS) - Строителна механизация

Фирма ЕН ТРАНС (EN TRANS) се занимава със: строителна механизация; изкопи; обратни насипи; вертикални планировки; превоз на инертни материали.

За Нас

Фирма ЕН ТРАНС ЕООД се занимава със: - строителна механизация - изкопи - обратни насипи - вертикални планировки - превоз на инертни материали.

Започна изграждането на автокомплекс на фирма "Ен Транс" ЕООД. Теренът, отреден за строителство на обществено обслужваща сграда, се намира в индустриалната част на града. Сградата е свободно разположена в имота с площ 1500 кв.м. Застроената площ е 520 кв.м. Обектът е на едно ниво, с частично двуетажен обем в източната част. В едноетажната част се разполага автомивка, а в двуетажната - офиси и кафене-магазин.

Проектът е на архитектурно бюро "Синтез" с ръководител на колектива и проектант по част "Архитектурна" арх. Невяна Иванчева. Обектът се изпълнява от строителна фирма "Витком" с управител Красимир Янков.

 

Ние сме създали единствената автоматична автомивка в гр. Плевен с неопренови ресни предпазващи от надраскване Вашия автомобил. Автомивката представлява хале, разделено на четири поточни линии, във всяка от които има две клетки - за измиване и подсушаване. Движението на територията на автомивката е еднопосочно - влизането е от северната страна, излизането - от южната страна на халето, при което се избягват маневрите и се увеличава пропускателната способност на обекта.

В северната част на имота е осигурен паркинг с девет места за автомобили, като при необходимост броят на паркоместата може да бъде увеличен.

На първиа етаж от двуетажната част на сградата е разположен кафе-магазин, където ще се продават автоаксесоари. Кафенето се състои от две търговски зали - на първи и втори етаж на сградата. На първото ниво освен търговската площ са разположени всички обслужващи помещения. Търговската зала е с общ капацитет 110 души.

На втория етаж от сградата освен кафенето и терасата към него са разположени и два офиса на фирмата с необходимите обслужващи помещения. Конструкцията на едноетажната част на сградата е метална - стоманени колони, греди и столици. Стените са от сандвич панели с вградена топлоизолация "Изополи", а покривът е от същите панели - покривен вариант. Конструкцията на двуетажната част на сградата е с монолитни стоманобетонови колони и безгредова стоманобетонова междинна плоча.

Покривната конструкция е метална, с напречни носещи греди, надлъжни столици и трапецовидна ламарина ЛТ 55, защитена с окачен минералфазерен таван АМF. Вътрешните преградни стени са от газобетон, външните в преобладаващата си част представляват стъклена окачена фасада и частично газобетон с облицовка "Еталбонд".

Ключови думи:
ЕН ТРАНС (EN TRANS), изкопи, строителство, механизация изкопи, обратни насипи, вертикални планировки, превоз, инертни материали автокомплекс, автоматична автомивка, неопренови ресни, търговска зала, газифициране, ветрогенератори, топлоизолация, Пламен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5679 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории