ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Електрически материали ЕМО И СИНОВЕ 60 ООД (EMO I SINOVE 60 OOD
ЕМО И СИНОВЕ 60 ООД (EMO I SINOVE 60 OOD)
ЕМО И СИНОВЕ 60 ООД (EMO I SINOVE 60 OOD)
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
Производство
Железария
Ел. материали
дейност: Инсталации, техника / Електрически материали
населено място: град София / Люлин 9
Адрес: бул."Европа" № 69
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЕМО И СИНОВЕ 60 ООД / EMO I SINOVE 60 OOD

ЕМО И СИНОВЕ 60 ООД (EMO I SINOVE 60 OOD) се занимава с търговия на железария, електроматериали и битова химия. Фирма EMO I SINOVE 60 OOD предлага над 8300 артикула от най-разнообразни области на строителството - елекромателиали, ВиК, крепежи, битова химия, осветителни тела, инструменти и много други.

За Нас

"Емо и синове 60" ООД започва своята дейност през далечната вече 1993 г. като ЕТ " Емо и синове". Както всяко начало, така и това е скромно - само един магазин за търговия на дребно. Началото може и да е скромно, но амбициите на колектива винаги са били високи.

Затова с течение на времето фирмата се разви и сега вече притежава два магазина и два склада за търговия на едро. Във връзка с това се промени и статута й - фирмата вече е позната на многобройните си и лоялни клиенти като " "Емо и синове 60" ООД.

С годините, номенклатурата от предлагани стоки непрекъснато се увеличава, следвайки стремежа да се отговори на нуждите на пазара.

В момента фирмата предлага над 8300 артикула от най-разнообразни области на строителството - елекромателиали, ВиК, крепежи, битова химия, осветителни тела, инструменти и много други. "Емо и синове 60" ООД предлага коректност, съобразени с пазара конкурентни цени, доставка на място в рамките на София, професионална консултация и непрекъснато увеличаваща се номенклатура.

Доказателство за професионализма на състава, са здравите връзки с много фирми и производители, голяма част на които ""Емо и синове 60" ООД е официален дистрибутор.

Фирмата е изключителен представител на редица родни и чуждестранни марки. Младият и амбициозен колектив ще откликне с готовност на всички ваши въпроси относно доставката, използването, монтажа, съхраняването и т.н. на предлаганите стоки.

Ключови думи:
ЕМО И СИНОВЕ 60 ООД / EMO I SINOVE 60 OOD ,emo i sinove ,железария ,Елекрически Материали ,Кабели ,Ключове ,Контакти ,Осветителни тела ,Електроуреди ,Части ,Консумативи ,Компоненти ,ел.инсталации ,Железария ,ВиК тръби ,ВиК части ,Скрепителни елеманти ,Заключващи системи ,Обков ,Ръчни Инструменти ,Бояджийски Елементи ,Строителни Елементи ,Режещи Инструменти ,Шлифовъчни Инструменти ,Други ,Битова Химия ,Бои Алкидни ,Пяна ,Силикон ,Кит "Bodi" ,Лепила ,Разредители ,Теракол ,Латекс ,Лакове ,Спрей ,Грунд ,София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 8543 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории