ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Мляко и млечни продукти Елви
Елви
Елви
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Хранителни продукти и храни / Мляко и млечни продукти
населено място: Габрово - област / Община Габрово
Адрес: с. Велковци
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПРОДУКЦИЯ КАРТА

Елви - Млекопроизводство и млекопреработване в Габровска област

Елви ООД е фирма, която се занимава с млекопроизводство, млекопреработване и производство на мляко и млечни продукти с марката Elvimilk в село Велковци.

Производство на мляко и млечни продукти Елви Габрово

мляко и млечни продукти Елви ГабровоЕлви ООД развива своята дейност в областта на млекопроизводството и млекопреработването в село Велковци, Област Габрово. Елви ООД извършва производство на мляко и млечни продукти. Дружеството разполага със собствена кравеферма и мандра за производство на млечни продукти като: прясно и кисело мляко, сирене, кашкавал с марката Elvimilk в планински екологично чист район, който се намира сред живописна и красива природа.

Кравеферма Елви Габрово

Елви ООД разполага със собствена кравеферма, в която се отглеждат в момента около 150 броя дойни крави. Общата бройка на животните в кравефермата е около 240 броя. Добрите вкусови качества на произвежданите от нас  продукти, потвърдени от потребителите, мотивираха ръководството на Елви ООД да натовари своя пълен капацитет на производствените мощности.

Компанията отговаря на нормите и изискванията на ЕС за мелкопреработване и  млекопроизводство. Фирмата предлага на пазарът у нас, млечни продукти с високо качество, получени след обработката на биологично чисто краве мляко.

Мандра за производство на млечни продукти Елви Габрово

Елви ООД разполага с мандра в село Велковци, Област Габрово за преработка на прясно мляко и производство на млечни продукти. Мандрата е оборудвана с модерна техника за преработка на мляко и производство на млечни продукти с високо качество.

Елви ООД извършва преработка на прясно мляко по запазени рецепти. Фирма Елви ООД разполага с квалифициран персонал от специалисти, гарантиращи постоянното високо качество на продуктите с марката Elvimilk.

Ключови думи:
производство млечни продукти Велковци, мандра Велковци Габрово, кравеферма Велковци Габрово, кисело мляко Елви, прясно мляко Елви, сирене Елви, кашкавал Елви, мандра Elvi, Elvimilk, мляко Elvi, кисело мляко Боженци, произовдство мленчи продукти село Велковци, производство млечни продукти Габрово, търговия млечни продукти Габрово,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11199 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории