ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Метални изделия Металообработка ЕЛМЕТАЛ МВ ООД
ЕЛМЕТАЛ МВ ООД
ЕЛМЕТАЛ МВ ООД
УСЛУГИ
дейност: Метални изделия / Металообработка
населено място: град София / Овча Купел
Адрес: бул. Европа 211 ,
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС КЛИЕНТИ КАРТА

ЕЛМЕТАЛ МВ ООД - Леене на метали в София, Овча Купел

Елметал МВ ООД е специализирана в прецизното леене в пясъчни форми, керамично-черупкови форми, леене на метали под налягане и механична обработка на детайли за електропромишлеността и бита в София.

Елметал МВ ООД град София е фирма, специализирана в спояването, заваряването, леенето и механичната обработка на детайли.

Компанията е разположена на площ от 11 000 кв. м. и в нея работят близо 50 квалифицирани служители, с богат професионален опит в сферата металообработването и леярството.

Елметал МВ извършва спояване на сплави и цветни метали със сребърен припой – месинг с мед и месинг с металокерамика. Заваряване, извършваме на цветни и черни метали и сплави електродъгово, в защитна газова среда.

Механичната обработка на детайли, осъществяваме с помощта на цифрово-програмни и универсални фрезови и стругови машини - резбонакатни машини, полирмашини, преси и машинни центри.

Прецизното леене на метали в керамично-черупкови форми и леене под налягане в студено-камерни машини е също една oт дейностите на фирма Елметал МВ. Според вида на метала, отливките биват: легирана стомана, месинг, чугун, бронз и въглеродна стомана. Компанията ни разполага с 2 хоризонтални студено-камерни машини – 160 t I 250t и една вертикална – 160 t., както и с топли пещи: електросъпротивителни – 60 кг. и индукционни – 160 кг.

Произвежданите детайли от Елметал МВ се използват за производство на металорежещи машини и резервни части, в автомобилостроенето, химическата, електрическа, текстилната и хранително-вкусовата промишленост.

Ключови думи:
отливки София, заваряване и спояване София, леене под налягане София, обработка метали Овча Купел София, леене пясъчни форми София, производство тънкостенни отливки София, обработка черни цветни метали София, полиране детайли София, прецизно полиране детайли София, леене стопяеми модели София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 14732 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории