ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали-общи ЕЛМАЗ ООД
ЕЛМАЗ ООД
ЕЛМАЗ ООД
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителни материали / Строителни материали-общи
населено място: град Кърджали / Възрожденци
Адрес: Кърджали, кв. Възрожденци, бул. "Христо Ботев" №55
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ МАЗИЛКИ КАРТА

ЕЛМАЗ ООД - Магазин за бои и лакове в Кърджали

Фирма Елмаз град Кърджали извършва внос и търговия на бои и лакове. Компанията разполага с магазин за бои и лакове, в който ще намерите разнообразие от бои за стени, дърво и метал.

Елмаз - внос и търговия на бои и лакове в град Кърджали

Фирма Елмаз град Кърджали се занимава с внос и търговия на бои и лакове. Компанията е дистрибутор на Polisan за България. Ние предлагаме в търговската мрежа най-добрите и качествени лакове и бои. Елмаз предлага бои за стени, дърво и метал, лакове, бояджийски инструменти, декоративни мазилки.

Магазин за бои и лакове в град Кърджали

ЕЛМАЗ ООД - Магазин за бои и лакове в КърджалиЕлмаз разполага с магазин за бои и лакове на територията на град Кърджали. Продуктите, които предлагаме са с марката Polisan. Цветовете на боите са събрани в 3 основни групи: основни, вторични и третични цветове. Към основните спадат: жълто, синьо и червено, а към вторичните – лилаво, зелено и оранжево. Третичните цветове се получават при комбинация от вторичните и основните цветове. Освен бои, при нас ще намерите лакове за мебели, врати, дограма, паркет и други повърхности. Елмаз предлага висококачествени продукти, съобразени с очакванията и изискванията на клиента.

Бои за стени, дърво и метал от Елмаз град Кърджали

Фирма Елмаз предлага богато разнообразие от бои за стени, дърво и метал. Част от боите за стени, които предлагаме са: латексна, антибактериална, водоразтворима, почистваща се боя, на водна основа и екстра матова латексна боя. При нас ще намерите гланцово покритие за метални и дървени повърхности. Те са подходящи както за екстериорни, така и за интериорни условия.

Магазин Елмаз ще намерите в град Кърджали, кв. Възрожденци, бул. Христо Ботев 55.

Ключови думи:
Елмаз Кърджали, магазин бои Кърджали, магазин лакове Кърджали, внос бои Кърджали, внос лакове Кърджали, търговия бои Кърджали, търговия лакове Кърджали, бои за стени Кърджали, бои за дърво Кърджали, бои за метал Кърджали, декоративни мазилки Кърджали, магазин за бои и лакове в Кърджали, бои Polisan Кърджали, лакове Polisan Кърджали, внос декоративни бои Кърджали, внос декоративни мазилки Кърджали, магазин бои Кърджали, магазин лакове Кърджали, бои за стени, бои за дърво, бои за метал, лакове за дърво, консерванти за дърво, бояджийски инструменти Кърджали, ЕЛМАЗ ООД, ELMAZ OOD,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8006 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории