ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Проектиране и контрол Инженерингова дейност ЕЛФОР
ЕЛФОР
ЕЛФОР
ОТРАСЛИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Туризъм
Търговия с горива
Хранителна промишленост
Промишленост
Строителна индустрия
Обекти с обществено предназначение
Енергетика и инфраструктурно строителство
дейност: Проектиране и контрол / Инженерингова дейност
населено място: град Пловдив / Широк Център
Адрес: бул. Кукленско шосе №30
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЕЛФОР - Проектиране електросъоражения в град Пловдив

ЕЛФОР ЕООД е специализирана в проектирането на промишлени електросъоръжения, енергийни обекти, фотоволтаични системи, възобновяеми енергийни източници и др. Офисът на компанията се намира в град Пловдив.

ЕЛФОР - Проектиране електросъоражения в град ПловдивЕлфор ЕООД е фирма специализирана в проектирането на промишлени електросъоръжения, енергийни обекти, възобновяеми енергийни източници и фотоволтаични системи. Основни дейности на фирмата са: електроинженерингова дейност, монтажна дейност, проектиране на електрически инсталации, проектиране на енергийни обекти. През 1995 година фирмата получава лиценз от Комитета по енергетика за изграждане и ремонт на съоръжения с напрежение до 35 kV. Дружеството се намира в град Пловдив и осъществява електроинженерингова и монтажна дейност, включваща проектиране на електрически инсталации и енергийни обекти. Дружеството предлага:

 • Осветителни системи и съоръжения за външни електрозахранвания
 • Трафопостове и уредби ниско и средно напрежение
 • Съоръжения с напрежение до 35 kV
 • Бетонови контейнерни трансформаторни подстанции
 • Електромерни табла и др.

Проектиране промишлени електросъоръжения от Елфор в град Пловдив

Елфор е специализирана в проектирането на промишлени електросъоръжения. Дружеството е с непрекъснат растеж, пълноценна и ефективна реализация и трайно присъствие на пазара у нас. Това се дължи на ясно разработената стратегия и правилното изпълнение на поставените цели и задачи, съобразени с динамично променящата се среда. Фирмата има разработена подходяща дългосрочна стратегия на поведение, която позволява успешно адаптиране към промените на средата и реализиране в пълна степен мисията и целите ни. Успехът на дружеството при проектирането на промишлени електросъоръжения се крие в прилагането на новаторски мениджмънт и постоянно внимание към потребностите на своите клиенти, съчетано с дейност по тяхното задоволяване. Елфор непрекъснато стимулира процесите на промени и обновление. Именно това е една от важните причини, довели до бързото и успешно реализиране на пазара.

Проектиране на енергийни обекти от Елфор в град Пловдив

Елфор е фирма в град Пловдив, която извършва проектиране на енергийни обекти, включващи всички необходими проектни части:

 • Архитектурна част
 • Електрическа част
 • Водоснабдяване и канализация
 • Автоматизирани системи за управление и мониторинг
 • Противопожарни системи
 • Планове за безопасност и здраве

Проектиране на фотоволтаични системи от Елфор в град Пловдив

Елфор е инженерингова и иновативна компания, специализирана в проектирането, доставката и изграждането на фотоволтаични системи. Дружеството предлага на своите клиенти индивидуални консултации и решения за изграждане на фотоволтаични системи, както за домашно ползване, така и за внедряването им в индустрията. При реализацията на проектите компанията залага на съвременните технологии за съхранение на енергия и за енергиен мениджмънт.

Проектиране възобновяеми енергийни източници от Елфор в град Пловдив

Елфор е фирма специализирана в разработването на проекти за производство на енергия от възобновяеми енергийни източници. Дружеството извършва предпроектни и съпътстващи проекта дейности. Дружеството е изградило стабилни контакти с водещи фирми в областта на производството на електроенергия от възобновяеми енергийни източници.

Ключови думи:
ЕЛФОР ЕООД, Проектиране електросъоражения Пловдив, изграждане фотоволтаични системи Пловдив, фотоволтаични системи Пловдив, Elfor EOOD Plovdiv, проектиране енергийни обекти Пловдив, проектиране възобновяеми енергийни източници Пловдив, изграждане фотоволтаични централи Пловдив, инженерингова дейност Пловдив, енергетика Пловдив, проектиране промишлени електросъоръжения Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 23143 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории