ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителни материали Строителни материали - облицовъчен камък ЕЛЕГАНЦА
ЕЛЕГАНЦА
ЕЛЕГАНЦА
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Основни качества и предимства на естествените скални облицовки
>> Услуги
>> Продукти
дейност: Строителни материали / Строителни материали - облицовъчен камък
населено място: област Благоевград / Община Сатовча
Адрес: с. Сатовча
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЕЛЕГАНЦА - ОБРАБОТКА КАМЪК ГНАЙС САТОВЧА БЛАГОЕВГРАД

Фирма ЕЛЕГАНЦА се занимава с търговия и обработка на скални материали, разнообразни по вид и цвят гнайсови плочи за облицовки и настилки, както и изработка на каменни мозайки по вкус, избор и размери на клиента. Базата на фирмата се намира в село Сатовча.

Фирма ЕЛЕГАНЦА ЕООД е с предмет на дейност търговия и обработка на скални материали, изработка на каменни мозайки по вкус и размер на клиента, както и разнообразни по вид и цветова гама гнайсови плочи за облицовка и настилка. Цехът и склада за обработка на скално – облицовъчните материали на фирмата се намира в с.Сатовча. Гнайсът на ЕЛЕГАНЦА ЕООД се добива в югозападна България, в землището на селата Сатовча, Плетена, Фъргово и Долен, община Сатовча. Гнайсът е с цвят вариращ от златисто – бежов до сребърно – сив, с грапава повърхност, здрав, мразоустойчив и напълно екологичен природен продукт. Предназначен е за външни облицовки и настилки, подходящ и за вътрешна облицовка, бар – плотове, външно оформление на басейни, барбекюта, тераси, зимни и летни градини. Материалът е подходящ и за настилки на фоайета и вътрешни стълбища.

Естествените облицовки се съчетават успешно с дърво, ковано желязо, стъкло, мрамор и други естествени и изкуствени материали, което позволява на всеки дизайнер, архитект или потребител да ги вмъкне по собствено усмотрение почти на всяко място в бита и ежедневието. Основните качества и предимства на естествените скални облицовки от "Елеганца" ЕООД са: висока здравина; антистатични и негорими; топло и мразоустойчиви; бърз и лесен монтаж; богата цветова гама; характер и естетика; дългосрочна инвестиция.

Ключови думи:
ЕЛЕГАНЦА, ЕЛЕГАНЦА САТОВЧА БЛАГОЕВГРАД, ОБРАБОТКА КАМЪК ГНАЙС САТОВЧА БЛАГОЕВГРАД, eleganca, търговия скални материали благоевград, търговия скални материали сатовча, гнайсови плочи сатовча, гнайсови плочи облицовки благоевград, гнайсови плочи настилки благоевград, гнайсови плочи настилки сатовча, изработка каменни мозайки благоевград, изработка каменни мозайки сатовча
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 17379 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории