ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Инсталации, техника Електрически материали Ел Енерджи 03
Ел Енерджи 03
Ел Енерджи 03
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Инсталации, техника / Електрически материали
населено място: град София / Овча Купел 1
Адрес: ул. Монтевидео 84
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КРЕПЕЖНИ ЕЛЕМЕНТИ КАРТА

Ел Енерджи 03 - Производство и внос на електроматериали в София

Ел Енерджи 03 произвежда и внася електроматериали в град София. Ние предлагаме: кабелна арматура, диелектрични защитни средства, механични и хидравлични инструменти.

Фирма Ел Енерджи 03 ЕООД град София е с основна дейност производство и внос на кабелна арматура, диелектрични защитни средства, механични и хидравлични инструменти.

Производство на кабелна арматура в град София от Ел Енерджи 03

Ел Енерджи 03 предлага на богат асортимент кабелна арматура. При нас ще намерите: кабелни гилзи и обувки ( съединители и накрайници ), автоконектори за бърза свръзка, кабелни инсталационни скоби, изолирбанд ( изолираща лента ), РVС и кабелни превръзки. Предлаганите от Ел Енерджи, кабелни съединители и накрайници са: биметални, алуминиеви и медни. Инсталационни скоби включват: скоби за монтаж с рапида и дюбел скоби за свински опашки.

Диелектрични килими, боти и ръкавици от фирма Ел Енерджи 03 град София

Компанията ни предлага диелектрични защитни средства, необходими при работа с високо напрежение. В продуктова гама на Ел Енерджи 03 ще намерите диелектрични ръкавици, боти и килими. Диелектричните ръкавици ръкавици са устойчиви на крайно ниски температури. Те са изработени от латекс и са с пет пръста. Използват се за защита срещу електрически удар. Ботите и килимите са произведени от каучук и се обуват върху други обувки. Предназначени са за работа при напрежение над и под 1000 V при температура -30o до +50o.

Хидравлични и механични инструменти за рязане и кербоване в град София

Ние предлагаме в търговската мрежа богато разнообразие от хидравлични и механични инструменти за рязане и кербоване. Разполагаме с магазини и склад с големи наличности. При нас ще намерите инструменти за накрайници, за гилзи и обувки и конектори с различни размери. Предлагаме също хидравлични и механични инструменти за за обувки и гилзи в комплект с камъни.

Ел Енерджи 03 ЕООД извършва производство на детайли от стомана по изисквания и чертежи на клиента. В компанията разботят екип от специалисти, отговарящи за изработката на кабелна арматура, механични и хидравлични инструменти, качествени електрически детайли и диелектрични защитни средства.

Ключови думи:
Производство кабелна арматура София, Диелектрични защитни средства София, Хидравлични инструменти рязане София, Инструменти кербоване София, ЕЛ ЕНЕРДЖИ 03, EL ENERGY 03, NOAR, ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ в СОФИЯ, АВТОМАТИЧНИ ПРЕДПАЗИТЕЛИ СОФИЯ, ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ СОФИЯ производство електроматериали, внос електроматериали, производство кабелна арматура, производство апартаментни табла, термосвиваем шлаух, електроматериали София, кабелна арматура София, апартаментни табла София, ЕЛЕКТРОМАТЕРИАЛИ СОФИЯ, АВТОМАТИЧНИ ПРЕДПАЗИТЕЛИ СОФИЯ
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12776 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории