ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Рециклиране и организации по оползотворяване ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ
ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ
ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ
ДЕЙНОСТИ
За клиенти
>> За граждани
>> За общини
>> Законова рамка
>> За Зелената точка
дейност: Услуги / Рециклиране и организации по оползотворяване
населено място: град София / Цариградско шосе
Адрес: бул. "Цариградско шосе" №60 , ет.1 (Бизнес център "АВИ СЕТ")
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ АКЦИОНЕРИ КАРТА

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ - Събиране и оползотворяване на отпадъци в София

Управление на ефективна и устойчива система за събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъците от опаковки от домакинствата, търговските обекти и промишлеността. Намаляване на количеството депонирани битови отпадъци чрез стандарти за рециклиране и оползотворяване на отпадъците от опаковки.

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ  е акционерно дружество, учредено през февруари 2004 г. от 18 водещи български и международни компании: „Агрима”, „БББ Груп”, „Ганчев”, „Готмар”, „Данон Сердика”, „Девин”, „ИТД”, „Кавен Ирадис”, „Карлсберг България”, „Кока Кола ХБК България”, „Победа”, „Приста Ойл”, „Сарс Груп и Ко”, „Тетра Пак България”, „Фикосота Синтез”, „Флорина България”, „Херти” и „Юниливър България”.

Дружеството е първата организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки, лицензирана от Министерството на околната среда и водите.

ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ  извършва успешно управление на ефективна и устойчива система за събиране, рециклиране и оползотворяване на отпадъците от опаковки от домакинствата, търговските обекти и промишлеността.

Дружеството осигурява за всички клиенти на икономически приемливо и дългосрочно решение за достигане на целите за оползотворяване и рециклиране на отпадъците от опаковки, поставени от националното законодателство.

Фирмата Ви предлага намаляване на количеството депонирани битови отпадъци чрез прилагане на европейските стандарти за рециклиране и оползотворяване на отпадъците от опаковки.
Дейността на ЕКОПАК се финансира единствено от вноските на компаниите-членове на колективната система.
ЕКОПАК е член на европейската организация за оползотворяване на отпадъци от опаковки PRO EUROPE с правото да ползва и предоставя на своите клиенти марката "Der Grüne Punkt" ("Зелена точка"). 

Членството в ЕКОПАК предоставя възможност на отговорния бизнес в страната да изпълнява задълженията си за разделно събиране и оползотворяване на отпадъците от опаковки, реализирани на пазара в България.
ЕКОПАК не ползва услуги и не извършва разплащания към свои акционери. В дружеството няма участие на фирми, събиращи и рециклиращи отпадъци. Това гарантира липсата на конфликт на интереси между дружеството и дейността на неговите акционери и членове.

Ключови думи:
екопак, оползотворяване на отпадъци от опаковки София, разделно събиране на отпадъци от опаковки София, отпадъци от опаковки София, огранизация за оползотворяване София, организация по оползотворяване София, рециклиране София,разделно събиране на пластмаса София, хартия София, екология и околна среда София;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 17547 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории