ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Рециклиране и организации по оползотворяване Екофючър
Екофючър
Екофючър
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Услуги / Рециклиране и организации по оползотворяване
населено място: град Пазарджик / Устрем
Адрес: бул. Александър Стамболийски 119
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ТЪРГОВИЯ КАРТА

Екофючър - Изкупуване и рециклиране на отпадъци в Пазарджик

Екофючър е фирма с основна дейност изкупуване и рециклиране на отпадъци. Компанията ни разполага с изкупвателни пунктове в градовете Пазарджик, Кърджали и Пещера.

Фирма Екофючър се занимава с изкупуване и рециклиране на отпадъци от хартия и пластмаса. Дружеството има бази за изкупуване на отпадъци в градовете Пещера, Кърджали и Пазарджик.

Екофючър - Изкупуване и рециклиране на отпадъци в ПазарджикЕкофючър ООД град Пазарджик е създадена през 2005 г. с основна дейност покупко-продажба на отпадъци. Две години по-късно, открихме бази за изкупуване на отпадъци и в градовете Кърджали и Пещера. През 2011 г. Екофючър рециклира отпадъци от PET с капацитет над 150 т. месечно.

Изкупуване на отпадаци от Екофючър

Фирма Екофючър е с основна дейност изкупуване на отпадъци. Предмети, които не могат да се използват по предназначение, се считат за отпадък. Такива са: бракувани телевизори, печки, машини, автомобили, акумулатори, кашони, буркани, шишета и други. За нашите нужди сме създали мрежа от оборудвани площадки, изцяло съобразени с технологичните и екологичните европейски стандарти.

Рециклиране на отпадъци от Екофючър

Екофючър е една от първите фирми, занимаваща се с рециклиране на отпадъци, която работи съобразно европейските изисквания. Чрез рециклирането се преработват отпадъци, но също може и да се произведе суровина, която да се използва при производството на нови продукти. Рециклирането е процес, чрез които се намаляват парниковите емисии, спестява се енергия и се намаляват емисиите на замърсители във водата и въздуха.

Ключови думи:
изкупуване отпадъци Пазарджик, рециклиране отпадъци Пазарджик, изкупуване пластмаса Пазарджик, изкупуване хартия Пазарджик, рециклиране пластмаса Пазарджик, изкупуване отпадъци Пещера, изкупуване пластмаса Пещера, изкупуване хартия Пещера, балиране отпадъци Пазарджик, изкупуване отпадъци Кърджали, изкупуване пластмаса Кърджали, изкупуване хартия Кърджали, изкупуване хартия Пещера
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13735 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории