ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Строителство и ремонти Строителни фирми Екоагрострой
Екоагрострой
Екоагрострой
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Строителство и ремонти / Строителни фирми
населено място: Монтана - област / Община Бойчиновци
Адрес: с. Ерден
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ Добив на злато КАРТА

Екоагрострой - Строителна фирма в с. Ерден, обл. Монтана

Фирма Екоагрострой АД се намира в с. Ерден, общ. Бойчиновци. Занимава се с ниско и високо строителство, добив и реализация на инертни материали, каменни фракции, бетонови разтвори и добив на злато.

Строителна фирма Екоагрострой АД в с. Ерден, обл. МонтанаЕкоагрострой - Строителна фирма в с. Ерден, обл. Монтана

Екоагрострой АД е строителна фирма в село Ерден, област Монтана. Фирмата е с дългогодишен опит в ниското и високото строителство. Изпълнила е редица проекти, като:

  • жилищни къщи и комплекси, жилищни блокове и кооперации
  • обществени сгради
  • търговски и промишлени сгради
  • складови помещения

Екоагрострой АД разполага с екип от висококвалифицирани монтажници и специалисти в областта на вътрешното и външното строителство. Те работят със съвременна техника и инструменти и влагат в своята работа висококачествени материали. Изпълнените строителни обекти са съобразени с всички изисквания за строителство на сгради и помещения. Всеки от етапите на строеж преминават задължителен контрол от проектанти, за да се гарантира качеството на конструкциите.

За годините, от своето създаване Екоагрострой АД се е доказала на пазара като една от най-добрите в строителния бранш. Всеки възложен обект се изпълнява в срок и в съответствие с изискванията за безопасност и качество на строежа.

Добив на инертни материали от Екоагрострой АД в с. Ерден, обл. Монтана

Екоагрострой АД се занимава с добив на инертни материали, като: пясък, чакъл, трошен камък. За целта фирмата обработва на концесия площ от 398 674 кв. м. обхващаща части от находище Гредо, участъци Охрид и Палилула. Дружеството разполага със специализирана земекопна и транспортна техника, както и съвременни машини за разпределение и обработка на добите скални маси.

Инертните материали от Екоагрострой АД се предлагат за продажба или се използват в дейностите на формата – строителство и производство на бетон и бетонови разтвори. По този начин се затваря кръга от дейности и се постига максимално изгодна цена за крайните клиенти на дружеството.

Бетонови разтвори от Екоагрострой АД в с. Ерден, обл. Монтана

Екоагрострой АД село Ерден предлага на своите клиенти бетонови разтвори. За целта фирмата разполага със специализирана техника за производство и транспорт на бетон от различните класове, в зависимост от неговото предназначение. Предлаганите бетонови разтвори, отговарят на всички изисквания за изпълнението на обекти от жилищното, промишленото, хидротехническото и пътното строителство. За да гарантира тяхното качество Екоагрострой АД влага единствено висококачествени суровини, повечето от които са добити на концесия от фирмата.

Ключови думи:
строителство Ерден Монтана, високо строителство Ерден Монтана, добив инертни материали Ерден Монтана, инертни материали Ерден Монтана, каменни фракции Ерден Монтана, бетонови разтвори Ерден Монтана, добив злато Ерден Монтана, строителна фирма Ерден Монтана, ekoagrostroi
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13272 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории