ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Профилирани гимназии ЕГ Пейо Яворов Силистра
ЕГ Пейо Яворов Силистра
ЕГ Пейо Яворов Силистра
УЧЕБНИ ПРЕДМЕТИ
Английски език
Френски език
Руски език
дейност: Наука, образование / Профилирани гимназии
населено място: град Силистра / Широк център
Адрес: ул. Бойка войвода 20
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ТРАДИЦИИ КАРТА

ЕГ Пейо Яворов Силистра - Гимназия с чуждоезиково обучение в град Силистра

Езикова гимназия Пейо Яворов град Силистра обучава ученици от 8-12 клас. Ние предлагаме профилите технологичен и чуждоезиков – английски и немски език.

ЕГ Пейо Яворов е езикова гимназия в град Силистра с прием след 7 клас. На желаещите да се обучават при нас, ние предлагаме профилите технологичен и чуждоезиков (английски и немски език ).

Профил Технологичен в Езикова гимназия Пейо Яворов град Силистра

След завършен седми клас, ние от ЕГ Пейо Яворов град Силистра предлагаме технологичен профил - Предприемачество и бизнес. В него интензивно се изучават 2 чужди езика  по избор на ученика: немски, английски, испански и френски. Профилиращи предмети в предлаганият от нас профил са: технологии, информационни технологии, география и икономика. В периода на своето обучение, учениците от профил технологичен, изучават  счетоводство на предприятието, предприемачество, маркетинг и реклама, пазарна икономика. Изучаването на два чужди езика, позволява на нашите ученици след успешно завършване да се реализират представителства на европейски компании в България, а също и в в страните от Европейския съюз.

Профил Чуждоезиков – Английски език в ЕГ Пейо Яворов Силистра

Профил Чуждоезиков Английски език към ЕГ Пейо Яворов Силистра е една паралелки с общ брой 26 ученици. От 9 клас учениците имат право на избор на два чужди езика между английски, немски, френски и руски език. Катедрата по чуждоезиково обучение към ЕГ Пейо Яворов град Силистра има богат опит с работа по проекти както с ЕС. В Профил Чуждоезиков Английски език, преподават преподаватели със специализации в чужбина и с дългогодишен стаж.

Профил Чуждоезиков – Немски език в ЕГ Пейо Яворов Силистра

ЕГ Пейо Яворов Силистра предлага Профил Чуждоезиков с Немски език за ученици след завършен 7 клас. В паралелките с немски език, учениците постъпват с позитивна нагласа към избрания профил и с висок бал. За тяхното образование се грижат доказани квалифицирани преподаватели, а успехите на възпитаниците са на доста високо ниво.

Прием след 7 клас в ЕГ Пейо Яворов Силистра

Балът за класиране в профил Чуждоезиков се образува на база: удвоената оценка от тест по математика, удвоената оценка от тест по БЕЛ, оценките по математика и БЕЛ ю от удостоверението за завършен 7 клас. Балът за класиране в профил Технологичен е сбор от оценките от теста по БЕЛ, утроена оценка от тест по математика, оценката по чужд език и математика от удостоверението за завършен 7 клас.

Ръководството, заедно с ученици редовно участват по различни и интересни проекти. Чрез тях, ние учим и пътуваме в Америка и Европа. Ние учим чужди езици и развиваме своите таланти и спосбности. Разполага се вестник от 20 години и със собствено радио от 10 години.

Езикова гимназия Пейо Яворов град Силистра в учебно заведение с общинско финансиране. Директор на училището е Магдалена Костадинова Атанасова като за връзка с ЕГ Пейо Яворов можете да използвате 086824174, или да използвате бутона ИЗПРАТИ ЗАПИТВАНЕ. Учебното заведение се намира на адрес ул. Бойка войвода 20.

Ключови думи:
Профил Технологичен Силистра, Профил Чуждоезиков Английски език Силистра, Профил Чуждоезиков Немски език Силистра, Прием след 7 клас Силистра, Гимназия с чуждоезиково обучение Силистра, езикова гимназия Пейо Яворов Силистра, Езикова гимназия Силистра, профилирана гимназия Силистра, специалност Чуждоезикови профили Силистра, паралелка Английски език Силистра, паралелка Немски език Силистра, паралелка Френски език Силистра, гимназия Силистра, училище Силистра, условия кандидатстване Езикова гимназия Силистра, балообразуване Езикова гимназия Силистра, прием Езикова гимназия Силистра, профили Езикова гимназия Силистра
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12196 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории