ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Наука, образование Профилирани гимназии ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград
ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград
ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Наука, образование / Профилирани гимназии
населено място: Хасковo - област / Община Димитровград
Адрес: гр. Димитровград, бул. Христo Ботев 45
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПОСТИЖЕНИЯ КАРТА

ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград - Езикова гимназия в Димитровград

Езикова гимназия доктор Иван Богоров е учебно заведение в град Димитровград, в което се извършва засилено обучние на ученици по английски и немски език.

Езикова гимназия доктор Иван Богоров Димитровград

Езикова Гимназия доктор Иван Богоров е учебно заведение в град Димитровград за засилено обучение на ученици в чуждоезиков профил по английски и немски език.

ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград разполага с модерен и съвременно оборудван кабинет (Стая на бъдещето). Инетерактивният кабинет е изграден  със софтуерния продукт на HP Classroom Manager.

Езикова гимназия в ДимитровградИновацията предоставя възможността за разнообразяване на традиционният модел обучение, като провеждане на тестове on-line и ползване на интернет във всички учебни процеси. Тази системата позволява на учителите да наблюдават и контролират процесът на работа само с едно натискан на бутон на мишката. Класната стая разполага със иновативна интерактивна дъска, което  я превръща в мултифункционална среда и да възможност на учениците да извлекат максимума от етапа на своето обучение.

Чуждоезиков профил Английски език ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград

Чуждоезиков профил Английски език към ЕГ доктор Иван Богоров  Димитровград е една паралелка с общ брой 26 ученици. От 9 клас учениците имат право на избор на два чужди езика между английски, немски, френски. Катедрата по чуждоезиково обучение към ЕГ доктор Иван Богоров  Димитровград има богат опит с работа по проекти на Европейския съюз. В Профил Чуждоезиков Английски език, преподават преподаватели с дългогодишен стаж и завършени специализации в чужбина.

Чуждоезиков профил Немски език в ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград

ЕГ доктор Иван Богоров  Димитровград предлага Чуждоезиков профил с изучаване на Немски език за ученици след завършен 7 клас. В паралелките с немски език, възпитаниците постъпват с положителна нагласа към избрания от тях профил и с висок бал. За тяхното образование, разполагаме с доказани и квалифицирани преподаватели с богат професионален опит, а успехите на възпитаниците са на високо ниво.

Прием след 7 клас в ЕГ доктор Иван Богоров Димитровград

ЕГ доктор Иван Богоров Димитров град извършва прием на ученици след завършен 7 клас. Балът за класиране в профил Чуждоезиков се образува на база: удвоената оценка от тест по математика, удвоената оценка от тест по Български език и литература, както и оценките от удостоверението за завършен 7 клас по Български език и литература.

Ръководството на Езикова гимназия доктор Иван Богоров Димитровград, заедно със своите ученици редовно участват в различни и интересни проекти.

Ключови думи:
езикова гимназия Димитровград, чуждоезиков профил английски език Димитровград, чуждоезиков профил немски език Димитровград, езиково обучение Димитровград, училище преподаване английски Димитровград, изучаване немски език Димитровград, обучение испански език Димитровград, езиково профилирано обучение Димитровград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7741 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории