ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Счетоводни услуги ЕДРЕВА КОНСУЛТ
ЕДРЕВА КОНСУЛТ
ЕДРЕВА КОНСУЛТ
УСЛУГИ
>> Консултации
>> Одит
>> Счетоводно обслужване
дейност: Услуги / Счетоводни услуги
населено място: град Бургас / Банево
Адрес: ул. "Македония" №26, ет. 1;
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ЕДРЕВА КОНСУЛТ - Счетоводни консултации от одитор в Бургас

Д-р Руска Едрева е регистриран одитор. Специализирана в одита на ГФО и счетоводните консултации. Офисът на дружеството се намира в град Бургас.

Фирма ЕДРЕВА КОНСУЛТ ООД предлага на своите клиенти счетоводни услуги и консултации от експерт счетоводители. Извършва осчетоводяване на фирми по ДДС - ЕТ, ООД, ЕООД, АД. Фирмата предлага също така одит на ГФО, попълване на данъчни декларации, социално и здравно осигуряване.Представляващ и управител на фирмата от създаването й до днес е д-р Руска Едрева, тя е управител и на счетоводна къща Ранг одит ЕООД.

Ние сме фирма от правоспособни счетоводители, данъчни и бизнес консултанти в гр.Бургас. Специализирани сме в осъществяването на цялостен счетоводен и финансов мениджмънт. Предлагаме услуги в областта на счетоводство и финанси, бизнес консултиране, данъчно-правно консултиране, вътрешен и независим одит при стриктно спазване на Българското законодателство и защита интересите на нашите клиенти.

Целта на нашият сайт е да ориентира и помогне на интересуващите се от счетоводни услуги, данъчни консултации и всичко свързано със счетоводното обслужване, което една добра счетоводна къща може да предложи на своите клиенти.

Ние искаме да бъдем Ваши партньори, които ще намалят разходите Ви по заплати на счетоводни отдели, като оптимизираме работата на Вашето счетоводство. Цялото Ви счетоводство може да се извършва от нашата фирма в нашия офис и ние постоянно да наблюдаваме финансовия ви резултат и обороти и да даваме съвети как да повишите приходите си за сметка на разходите чрез умели мениджърски решения.

Ние можем да спомогнем за подобрението на Вашия бизнес с помощта на предлагания от нас пакет от счетоводни услуги, възможности за онлайн комуникация и индивидуален подход при пълна конфиденциалност, с които счетоводството, данъците, осигуровките, персонала и постоянните промени в законодателството вече няма да са Ваше непосилно задължение.

Ние пестим Вашето време и средства като Ви даваме възможност за постоянна комуникация и консултации за Вашия бизнес по интернет.

Ние ще спестим Вашето неудобство от чакане по опашки и лутане в бюрократичната сфера на данъчната и осигурителната администрация, като подаваме Вашите декларации и документи с  електронен подпис.

 

Ключови думи:
Счетоводни консултации Бургас, одитор Бургас,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 12954 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории