ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Транспорт и спедиция Автобусен транспорт Еделвайс 0707
Еделвайс 0707
Еделвайс 0707
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Транспорт и спедиция / Автобусен транспорт
населено място: град София / Център
Адрес: бул. Патриарх Евтимий 65
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ КАРТА

Еделвайс 0707 - Автобусен транспорт на пътници в България и чужбина

Фирма Еделвайс 0707 град София, извършва автобусен транспорт на пътници на територията на България и в чужбина. Ние организираме автобусни екскурзии, тиймбилдинг и детски лагери на територията на България.

Фирма Еделвайс 0707 е с основна дейност автобусен транспорт на пътници в страната и в чужбина. Компанията ни организира автобусни екскурзии, тиймбилдинг и детски лагери. Еделвайс разполага с модерни автобуси от реномираните световни марки.

Автобусни превози на пътници в България и чужбина от Еделвайс 0707

Еделвайс 0707 предлага превоз на пътници в България и чужбина. Превоза се осъществява с автобуси, като най-големият е с 54 места. Превоза на пътници на територията на страната е по маршрут и график на клиента, с възможност да покрие цяла България. Автобусите са оборудвани с подвижни седалки, тоалетни, микрофони, ел. стъкла, аудио системи, DVD, монитори и климатици. Всички тези удобства, допринасят за комфорта и удобството на нашите пътници. Еделвайс 0707 предлага превоз на чужденци, екскурзии в страната и чужбина, превоз на зелени училища и детски лагери, превоз на работници по маршрут и график от възложителя.

Автобусни екскурзии с Еделвайс 0707 в България и чужбина

Компанията ни е с богат опит с провеждането и организирането на автобусни екскурзии и други туристически пътувания в страната и чужбина. За нуждите на клиентите сме подбрали автобуси от реномирани световни марки. С цел осигуряване качество на предоставяните от нас автобусни екскурзии и туристически пътувания, ние стриктно спазваме изискванията за автобусен транспорт на пътници. Екипа на Еделвайс 0707 е с богат професионален опит в областта на туризма. Всички автобуси, с които разполага компанията ни, са лицензиране на извършване на превоз на пътници в България и чужбина.

Автобусен транспорт на пътници от Еделвайс 0707

Благодарение на дългогодишен опит в сферата на автобусният транспорт, Еделвайс 0707 гарантира професионално обслужване и гъвкавост, съобразено с Вашите изисквания и нужди. Чрез професионализъм и упорита работа, автобусният транспорт на фирма Еделвайс 0707 е изградила солидна репутация, която е синоним на индивидуален подход, прецизност и надеждност към всеки клиент.

Ключови думи:
Автобусен транспорт пътници България, автобусни линии, Автобусен транспорт пътници чужбина, Автобусни екскурзии България, Превоз пътници България София, Превоз пътници чужбина София, Автобусни екскурзии София, Автобусен транспорт София, превоз пътници София, международен транспорт автобуси София, организиране автобусен превоз София, екскурзии автобусни София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 14740 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории