ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Хранителни продукти и храни Месо и месни продукти ДЖИЕВ
ДЖИЕВ
ДЖИЕВ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
>> Представителни магазини
>> Фирмени магазини
>> Продукти
>> Услуги
дейност: Хранителни продукти и храни / Месо и месни продукти
населено място: София - област / Община Костинброд
Адрес: гр. Костинброд Птицекомбинат
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

ДЖИЕВ - производство търговия пилешко месо пилешки продукти Костинборд

DJIEV AD, Фирма ДЖИЕВ АД стопанисва птицекомбината в град Костинброд. Дружеството предлага богат асортимент от пилета и пилешки разфасовки, полуфабрикати, колбаси, деликатеси и салами, яйца.

Фирма ДЖИЕВ АД е собственик на Птицекомбината в гр.Костинброд, който е разположен на 15 км. Западно от София, върху 650 000 кв.м. земя, разполага с 130 000 кв.м. производствени площи и е постигнат напълно затворен цикъл на производство. Фирма Джиев е напълно интегрирана фирма в областта на птицевъдството, добива, преработката и предлагането на пазара на птиче месо. Селскостопанската дейност на фирмата обхваща всички етапи и направления на птицевъдството, като включва и производството на фураж, люпилня и  свинеферма. Дружеството разполага с: фуражен цех, зърнохранилища, ферма за подрастващи родители, ферма за родители за бройлери, люпилня, ферми за бройлери, ферма за кокошки носачки, свинеферма. Фермите на  дружеството са оборудвани с нова и съвременна техника, която осигурява оптимални условия за отглеждане на птиците и поддържане на здравният им статус.

Добивът, преработката и пласмента на птиче месо са обособени в отделна дъщерна фирма ДЖИЕВ – К ЕООД с основна дейност производство колбаси, деликатеси, управление фирмените магазини на дружеството, клане на угоените пилета. Фирмата разполага с: птицекланица с капацитет 8 000 птици/ час, транжорна, колбасарски цех, утил цех за преработка на отпадъци, център за пакетиране на яйца, фирмени магазини. Дружеството произвежда над 60 артикула от птиче месо в това число и пилешки разфасовки, млени меса и полуфабрикати, колбаси и деликатеси от пилешко и свинско месо, както и салами, луканки от птиче и свинско месо. Във всички произведени от фирмата продукти се влага само месо от животни отгледани във фермите на дружеството.

В произвежданите продукти не се влагат соеви пълнители или др. заместители на месо, а само чисто и прясно месо от собствените ферми. Контролът върху качеството на целият производствен цикъл от фуражите до готовият продукт дава спокойствие на фирмата, че управлява качеството на всеки етап и предлага продукти с напълно гарантирано качество. Гаранция за качество на продуктите на фирмата са 8 – те международни награди за качество – 4 - ри за 2005 година, 4 – ри за 2006 год. и 2 – ве за 2007 година, които фирмата е получила от водещите световни организации – EDITORIAL OFICE и КЛУБЪТ НА ТЪРГОВСКИТЕ ЛИДЕРИ, OTHERWAYS MANAGEMENT & CONSULTING.

Ключови думи:
ДЖИЕВ АД, DJIEV AD, ДЖИЕВ DJIEV, ПТИЦЕКОМБИНАТ КОСТИНБРОД, PTITSEKOMBINAT KOSTINROD, производство пилешки разфасовки, производство полуфабрикати, производство колбаси, яйца пилета, пилешки продукти, производство пилешки месни продукти Костинброд
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 18843 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории