ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Услуги Преводи, легализация ДЖЕЗАБЕЛ
ДЖЕЗАБЕЛ
ДЖЕЗАБЕЛ
ПРЕВОДИ
Писмен превод
Устен превод
Езици
дейност: Услуги / Преводи, легализация
населено място: град София / Красно Село
Адрес: бул. "Христо Ботев" №21 бул. ''Александър Стамболийски''26, ет.1, ап. 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЦЕНИ КАРТА

ДЖЕЗАБЕЛ - Писмени и устни преводи София, Красно Село

ДЖЕЗАБЕЛ е агенция за преводи и легализация. Ние предлага писмен превод , симултанен и консекутивен превод на над 35 езика. Изпълняваме поръчки, с различна тематика и степен на сложност и се стараем те да бъдат изготвени в кратки срокове.

Агенция Джазабел е с основна дейност превод и легализация. Клиенти имащи нужда от преводачески услуги могат да се възползват от нас с областта на писмен превод,стимулативен и консекутивен превод от и нас 35 езика.За нас темата,сложността и дължината на превода нямат значение.

Писменият превод е основа част от нашата работа. Гарантираме качеството на услугите предлагани от нас, защото вашето участие е много важно и процесът е добре организиран.За да получите точен превод предлагаме допълнителна терминологична редакция, както и адаптиране от редактор със съответния матерен език.Агенцията гарантира на хората решили да ползват нашите услуги конфиденциалност на информацията и висок професионализъм на изпълнението.

Писменият превод може да бъде официален,специален,адаптиран и превод със стилова редакция.Точно затова ние работим с над 150 преводача,лингвисти,редактори и други специалисти и изпълняваме поръчки на различна тематика и с различн сложности.

Симултанният превод представлява превдо в момента на говеренето.Той се използва предимно при срещи на хора в чужда страна,гости в България и други места. При него се изискват техники като микрофони,кабини и слушалки.Голяма отговорност е точният контакт между говорещия и преводача, налагат този превод да се извършва от екип от двама преводачи. Цената се определя на ден, за екипа.

Консекутивният превод се различава от стимулативнияс в това че той е с изчакване и не е необходима техниката използвана в стимулативният превод.

Писмени,консекутивни и симулативни преводи на и от 35 езика се извършват от агенция Джазабел град София.

Ключови думи:
устен превод София, превод цени София, преводи документи София, професионални преводи София, точни преводи, легализация документи София, превод легализация София, симултанен превод София, консекутивен превод София, преводаческа агенция, преводачи София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 12568 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории