ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Алтернативна медицина доцент доктор Радослав Радев
доцент доктор Радослав Радев
доцент доктор Радослав Радев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Алтернативна медицина
населено място: град София / Връбница 2
Адрес: бл. 632, вх.Г, партер
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ЧЛЕНСТВА КАРТА

доцент доктор Радослав Радев - Специалист по алтернативна медицина в София, кв Връбица 2

Доцент доктор Радослав Радев е специалист по обща и клинична фармакология, фитотерапия и хомеопатия и експерт по алтернативна медицина в град София

Доцент доктор Радослав Радев е специалист по обща и  клинична фармакология, фитотерапия и хомеопатия и експерт по алтернативна медицина в град София

Доцент доктор Радослав Радев е експерт по алтернативна медицина и специалист по обща и клинична фармакология, фитотерапия и хомеопатия в град София.

Лекарят работи по собствено разработени методики за неоперативно лечение със стволови клетки, имуномодулатори и биогенни стимулатори основно на невродегенеративни, автоимунни, онкологични и други заболявания.

Към момента доктор Радослав Радев е доцент и праподава обща и клинична фармакология, фитотерапия и хомеопатия в Университет „Професор д- р Асен Златаров”- гр. Бургас и Националната спортна академия в София.

Фармакологията е наука, която изучава взаимодействието на лекарствата с организма. Фармакокинетиката като част от общата фармакология изследва  „съдбата” на лекарството в организма – усвояване (резорбция), разпределение, биотрансформация (метаболизъм) и елиминиране (екскреция). Фармакодинамиката описва механизмите, по които действат лекарствата. Като цяло фармакологията включва няколко части: обща (базисна) фармакология, клинична фармакология и елементи от народната медицина.

Фитотерапията представлява лечение и профилактика на заболяванията чрез препарати получени от растения или части от тях – отвари, настойки, сиропи, мехлеми и др.

Хомеопатията е метод на алтернативната/интегративната медицина която се базира на принципа „Подобното се лекува с подобно” („Similia similibus curentor”), високите разреждания и динамизацията на медикаментите.

Доцент д- р Радослав Радев има над 80 публикации в български и чуждестранни научни издания. Автор и съавтор на учебници и ръководства по фармаколотия и клинична фармакология за медици, лекари по дентална медицина и професионалисти по здравни грижи.

Доцент д-р Радослав Радев е член на Общото събрание на у-т „Проф д-р Асен Златаров”, на Българската медицинска хомеопатична организация (БМХО), на Дружеството по фармакология и клинична фармакология и на Българския лекарски съюз от момента на неговото основаване.

Ключови думи:
специалист фармаколог София, специалист хомеопатия София, специалист фитотерапия София, експерт алтернативна медицина София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7604 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории