ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Неврохирург Доц Доктор Румен Попов
Доц Доктор Румен Попов
Доц Доктор Румен Попов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Неврохирург
населено място: град София / Оборище
Адрес: ул. Бяло море №8, (УМБАЛ Царица Йоанна - ИСУЛ)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ КЛИНИЧНИ ПЪТЕКИ КАРТА

Доц Доктор Румен Попов - Диагностика и лечение на мозъчни тумори от неврохирург в град София

Доц. Д-р Румен Попов е неврохирург, началник на клиника по неврохиругия в град София. Той извършва диагностика и лечение на мозъчни тумори и заболявания на периферната нервна система.

Доц. Доктор Румен Попов неврохирург в град София, Оборище

Доц. Доктор Румен Попов - началник клиника по неврохирургия УМБАЛ Царица Йоанна - ИСУЛ. Извършва диагностика и лечение на: травми на централната и периферната нервна система, мозъчни тумори, съдови заболявания на нервната система, дегенеративни заболявания на гръбначния стълб, малформации на нервната система и функционални заболявания. Клиниката по неврохирургия, в която Доц. Доктор Попов практикува своята дейност включва следните отделения: спинална неврохирургия, невроонкология, функционална и съдова неврохирургия.

Клиниката разполага с интензивно-реанимационно и операционно отделение. В нея се извършва диагностика и лечение на: тумори на периферната и централната нервна система, съдови заболявания на нервната система, дегенеративни заболявания на гръбначния стълб, малоформации на централната нервна система, функционални заболявания на централната нервна система. В клиниката се работи с модерна апаратура за безопасно провеждане на всяка оперативна интервенция.

Лечение на мозъчни тумори от Доц Доктор Румен Попов в град София

Доц. Доктор Румен Попов извършва лечение на мозъчни тумори. При мозъчните тумори, особено за злокачествените се изисква комплексно и екипно лечение. Лечението на този вид тумори зависи от неговия вид и локализация, състоянието и желанието на пациента и други фактори. Лечението на мозъчни тумори, специалистите го разделят на хирургично и нехирургично. Най-често лечението на мозъчни и гръбначно мозъчни тумори обхваща: неврохирургическа операция, рехабилитация, ресоциализация, лъчелечение и химиотерапия.

Лечение на заболявания на периферната нервна система в София, Оборище

Като неврохирург в град София, Доц. Доктор Румен Попов извършва диагностика и лечение на заболявания на периферната нервна система като: дископатии, плексити, полиневропатии, радикулити и други заболявания. В зависимост от мястото на засягането, пациентите се оплакват от болки в прешлените, разпространяващи се към ръцете, шията, краката или гръдният кош. Клиниката в която Доцент Доктор Румен Попов е началник е оборудвана със съвременна апаратура и разполага екип от специалисти с богат практически опит в тази област на медицината.

Ключови думи:
дискови хернии София, травми на гръбначния стълб София, мозъчни тумори София, мозъчно-съдови заболявания София, малформации на нервната система София, заболявания периферна нервна система София, доц д-р Румен Попов, лечение заболявания периферната система София, диагностика заболявания периферната нервна система София, малформации на нервната система София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9460 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории