ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Хосписи Дом за стари хора Радка Кашева
Дом за стари хора Радка Кашева
Дом за стари хора Радка Кашева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Хосписи
населено място: град София / Горна Баня
Адрес: ул. Равнище 24
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРЕДИМСТВА КАРТА

ПРЕДИМСТВА на Дом за стари хора Радка Кашева в град София в Горна Баня

Дом за стари хора Радка Кашева разполага със следните предимства:

Отлично отношение

Персоналът на "Дом за възрастни хора - Радка Кашева" предлага ведро и усмихнато отношение към настанените гости, защото отлично осъзнаваме, че това е съществен фактор за развитието на нашата дейност и доброто мнение на хората, пребиваващи тук и техните роднини, които желаят да осигурят най-доброто такова за своите близки.

Разумни цени

Цените за настаняване в "Дом за възрастни хора - Радка Кашева" са изключително ниски в сравнение с конкурентни домове, за да предоставим възможност на всеки човек да осигури отлично отношение и най-добрите грижи за своите близки. При нас ще откриете най-доброто съотношение качество-цена в бранша.

Квалифициран персонал

"Дом за възрастни хора - Радка Кашева" разполага с опитен, надежден и квалифициран персонал, който може бързо и адекватно да реагира на нуждите на домуващите възрастни хора. Това не е работа за всеки, но считаме, че ние сме открили отлични професионалисти, които да гарантират спокойствието, здравето и отговорността си към гостите на дома и техните близки и роднини.

Внимание и грижа за настанените

Санитарно-хигиенните условия в "Дом за възрастни хора - Радка Кашева" са на изключително високо ниво, за да гарантират пребиваване на настанените. Домът е оборудван с всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него - приготвяне на храна, перални помещения и сушилня, локално парно отопление, непрекънато наличие на топла вода, помощни средства за придвижване при необходимост и други.

Удобна и красива сграда

Предлагат се модерно обзаведени стаи със съвременно оборудвани санитарни помещения. За почивката, приятното прекарване и разнообразието в ежедневието на домуващите в "Дом за възрастни хора - Радка Кашева" е създадена просторна и уютна дневна, където те могат да се насладят на кабелна телевизия, радио, игри. Домът разполага с приятна и удобна трапезария за хранене.

Зелена градина за разходки и разговори

"Дом за възрастни хора - Радка Кашева" e разположен в квартал Горна Баня на ул. “Равнище” 24 в уютна и много добре обзаведена триетажна къща, с панорамен изглед към Витоша и с голяма, поддържана градина с много цветя и зеленина, което създава за домуващите усещане, близко до собствен дом и естествената атмосфера, от която те се нуждаят, за да бъдат щастливи.

 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 9541 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории