ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Хосписи Дом за стари хора Радка Кашева
Дом за стари хора Радка Кашева
Дом за стари хора Радка Кашева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Хосписи
населено място: град София / Горна Баня
Адрес: ул. Равнище 24
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПРЕДИМСТВА КАРТА

Дом за стари хора РАДКА КАШЕВА - Дом за стари хора София, Горна Баня

Дом за стари хора Радка Кашева се намира в град София, кв. Горна Баня. Домът предлага индивидуални грижи за възрастни хора в приятна и уютна среда, която максимално се доближава до домашната. Осигурени са медицински грижи и отлични санитарно-хигиенни условия.

Дом за възрастни и стари хора Радка Кашева в София, Горна Баня

Дом за стари хора РАДКА КАШЕВА - Дом за стари хора София, Горна БаняДомът за възрастни хора Радка Кашева се намира на територията на град София в квартал Горна Баня. Домът е разположен в уютна къща, с изглед към Витоша и разполага с добре подържана градина с много цветя и зеленина.

Домът за възрастни хора предлага на домуващите, уютна и естествена атмосфера близка до тази на собствения дом. Квартал Горна Баня в който се намира домът е предпочитано място за живеене поради уникалната си природа и комуникативното си място.

Грижи за възрастни и стари хора в София, Горна Баня

Балнеоложките дадености и благоприятният климат в региона са добра предпоставка за организирането на социални дейности, свързани с грижата за стари хора. Изключително чистия въздух и взаимодействието на въздушните течения, осигуряват мек полупланински климат и много слънчеви дни без мъгли.

Дом са стари хора Радка Кашева е чудесно място, където вашите близки да изкарат в спокоина и уютна обстановка своите старини. Висококвалифицираният персонал в домът извършва постоянни индивидуални грижи за домуващите и се грижи за тяхното отлично прекарване и приятни моменти.

Домът е с капацитет от 15 души, за почивката и разнообразието на които е създадена просторна дневна и удобна трапезария за хранене. Сградата на домът е с топлоизолация, PVC дограма, разполага с газова система за отопление, както и с постоянна топла вода.

Дом са стари хора Радка Кашева разполага с голяма тераса и градина за отих, където домуващите могат да се разходят на чист въздух сред зеленина.

Медицински грижи за възрастни хора София, Горна Баня

Дом са стари хора Радка Кашева осигурява денонощни медицински грижи и пълен набор от грижи, необходими на всеки домуващ за да се чувства добре той и неговите близки.

Персоналът проявява висок професионализъм, компетентност и милото отношение към възрастните хора и за това Дом са стари хора Радка Кашева е предпочитан пред останалите домове, като гостите на дома са от цялата страна.

Дом са стари хора Радка Кашева предлага максимално удобство на възрастните хора и се старае да осигури приятна среда, която максимално да се доближава до домашната.

Ключови думи:
дом за стари хора София Горна Баня, дом за възрастни хора София, грижи за възрастни хора София, медицински грижи възрастни хора София, денонощни грижи за възрастни София, настаняване дом за възрастни София, индивидуални грижи дом за стари хора София, старчески дом София Горна Баня, хоспис София Горна Баня, настаняване старчески дом София, ниски цени дом за възрастни София, dom za stari hora Radka Kasheva
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 9687 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории