ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Хосписи Дом за стари хора Лилия
Дом за стари хора Лилия
Дом за стари хора Лилия
УСЛУГИ
Обгрижване на възрастни и болни хора
дейност: Медицина и здравеопазване / Хосписи
населено място: град София / Драгалевци
Адрес: ул. Чемшир 38
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ХОСПИС КАРТА

Дом за стари хора Лилия - Домове за възрастни хора в София, Драгалевци

Дом за стари хора Лилия предлага гледане и обгрижване на болни и възрастни хора от цялата страна. Домът се намира в град София, квартал Драгалевци.

Лилия - дом за стари хора в град София

Дом за стари хора Лилия е разположен в квартал Драгалевци – район с живописна природа и свеж планински въздух. Сградата в която се намира домът е с PVC дограма, отопление на газ и външна топлоизолация. Домът разполага с уютни спални помещения, голям озеленен двор, просторна трапезария и дневен кът с телевизор. Настаняването в Дом за стари хора Лилия се осъществява с предоставянето на копия на: документ за самоличност, решение на ТЕЛК, епикризи и здравноосигурителна книжка. Необходимо е също, молба свободен текст и сключването на договор за социални услуги.

Обгрижване на възрастни хора от Дом за стари хора Лилия в град София

Дом за стари хора Лилия предлага обгрижване на възрастни хора. Част от обгрижването включва: сестрински грижи и обслужване, лекарско лечение и наблюдение, болногледаческо и санитарно обгрижване, социална и медициснка рехабилитация, консултации с лекари – специалисти.

Гледане на болни и възрастни хора в Дом за стари хора Лилия град София

Нашата основна дейност е гледане на възрастни и болни хора. Дом за стари хора Лилия, осигурява нормален живот на постъпилите и спокойствие на техните роднини. Всички хора, постъпили при нас получават необходимите удобства, качествено обгрижване, свободен режим на обитаване, индивидуалното здравословно състояние и уютна обстановка.

Мисията на екипът от дом за стари хора Лилия е да осигурим постоянно наблюдение и медицинска грижа за Вашите близки. Задължение на Дом за стари хора Лилия е болните и възрастните хора, да се чувстват обичани и пълноценни.

Гледане на болни и възрастни хора в Дом за стари хора Лилия град София
Нашата основна дейност е гледане на възрастни и болни хора. Дом за стари хора Лилия, осигурява нормален живот на постъпилите и спокойствие на техните роднини. Всички хора, постъпили при нас получават необходимите удобства, качествено обгрижване, свободен режим на обитаване, индивидуалното здравословно състояние и уютна обстановка. Задължение на Дом за стари хора Лилия е болните и възрастните хора, да се чувстват обичани и пълноценни.
Ключови думи:
Обгрижване възрастни хора София, Гледане болни хора София, Гледане възрастни хора София, 24 часа грижи стари хора, обгрижване на възрастни хора София, медицинско обслужване, дом за възрастни хора София, дом за стари хора София Драгалевци, медицински наблюдение София, обгрижване болни хора софия, обгрижване стари хора София Драгалевци,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 17014 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории