ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Педиатър доктор Златина Радева
доктор Златина Радева
доктор Златина Радева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Педиатър
населено място: град Бургас / Зорница
Адрес: бл. 58, каб. 3, (партер) ;
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Златина Радева - Лекар специалист по детски болести в Бургас, кв. Зорница

Доктор Златина Радева е специалист по детски болести. Тя извършва прегледи, диагностика и лечение на деца. Кабинетът детски болести се намира в Бургас, кв. Зорница.

Доктор Златина Радева е специалист по детски болести, извършващ: прегледи, диагностика и лечение на деца в кабинетът по детски болести в град Бургас.

Специалист по детски болести, педиатър в град Бургас

Доктор Златина Радева е специалист по детски болести, практикуващ в град Бургас. Лекарят има дългогодишен професионален опит в работата с деца и новородени. Педиатрията е клон на медицината, който се занимава с физическо и нервно-психическо развитие на децата от 0-18 години.

Лечение на детски болести в град Бургас от доктор Радева

Като педиатър и специалист по детски болести, доктор Радева се занимава с диагностика и лечение на детски заболявания. Тя извършва лечение на хронични и остри заболявания при децата, препоръчителни и задължителни имунизации от най-ранна възраст. В работата си, тя следи развитието на децата, като проследява психични и емоционални нарушения, затлъстяването и  храненето, нарушения в зрението.

Кабинет детски болести град Бургас, кв. Зорница

Кабинетът по детски болести на доктор Златина Радева се намира в град Бургас, кв. Зорница, бл. 58. Той е оборудван с модерна апаратура за лечение и диагностика на детски заболявания. Д-р Радева използва качествени средства и материали с доказан произход. В кабинета по детски болести, ще получите ясен и точен отговор на въпроси свързани с лечението и профилактиката на дадено заболяване. Приятната обстановка в кабинета и професионализма на доктор Радева, създават настроени и спокойствие за децата и родителите им.

Доктор Златина Радева предлага достъпна и качествена медицинска помощ за Вашите деца. Една от нейните цели като специалист е да допринесе за подобряването на показателите на качеството на живот при децата и детското здравеопазване.

Ключови думи:
Специалист детски болести Бургас, Кабинет детски болести Бургас, Лечение детски болести Бургас, лекар специалист детски болести Бургас, специалист педиатър Бургас, педиатрия Бургас, диагностика детски болести Бургас, профилактични прегледи деца Бургас, имунизации Бургас, изследвания деца Бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8752 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории