ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Жулиета Симеонова
Доктор Жулиета Симеонова
Доктор Жулиета Симеонова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Ямбол / Владимир Заимов
Адрес: ул. Васил Априлов 4А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Жулиета Симеонова - Лекар стоматолог в град Ямбол

Доктор Жулиета Симеонова е лекар стоматолог в гр. Ямбол. Предлага лазертерапия, поставяне на фасети, импланти, почистване на зъбен камък с ултразвук, пълен пакет физиотерапия, дигитална рентгенография.

Лекар стоматолог Доктор Жулиета Симеонова в град ЯмболДоктор Жулиета Симеонова - Лекар стоматолог в град Ямбол

Доктор Жулиета Симеонова е лекар стоматолог в град Ямбол. Разполага със съвременно оборудван стоматологичен кабинет, който се намира на улица Васил Априлов 4А. В него извършва профилактични прегледи,  лечение на заболявания на зъбите и венците, лазертерапия, поставяне на фасети, импланти, почистване на зъбен камък с ултразвук, пълен пакет физиотерапия, дигитална рентгенография. Освен това поставя зъбни коронки и мостове.

Доктор Жулиета Симеонова използва в своята работа само висококачествени материали, консумативи и медикаменти. Работи изключително внимателно по съвременни методи и техники за зъболечение.  Ако търсите подходящия стоматолог, който да следи за здравето на вашите зъби и венци и да Ви лекува качествено и професионално, не се колебайте да потърсите услугите на Доктор Симеонова.

Лазертерапия от Доктор Жулиета Симеонова в град Ямбол

Доктор Жулиета Симеонова извършва лазертерапия на заболявания на зъбите в стоматологичния си кабинет в град Ямбол. За целта разполага с дентален лазер. Негово основно предимство е намаляване на болката при обработката на зъбите. По този начин се намалява и нуждата от упойка. Лазертерапията може да се използва в случаите на пародонтит и пародонтални джобове, афти, кариеси, гингивит, вадене на корени и нерви.

Поставяне на фасети от Доктор Жулиета Симеонова в град Ямбол

Доктор Жулиета Симеонова в стоматологичния си кабинет в град Ямбол извършва поставяне на фасети. Те са един от най-модерните методи за постигане на естетичен вид и възстановяване на усмивката. Фасетите са изработени изцяло от биологично поносим и естествено хармонизиращ се със зъбите материал. Доктор Симеонова предлага на своите клиенти фасети от висококачествена дентална керамика.

Почистване на зъбен камък от Доктор Жулиета Симеонова в град Ямбол

Доктор Жулиета Симеонова предлага на своите пациенти, почистване на зъбен камък с ултразвук. За целта разполага със съвременна апаратура в стоматологичния си кабинет в град Ямбол. Зъбният камък е плака, която поради лоша устна хигиена и с течение на времето, се втвърдява. Той е един от основните причинители на редица заболявания на зъбите. Неговото отстраняване се нарича скалинг и се извършва ръчно или механично. За механичното почистване се използва ултразвук, а за ръчното – специални инструменти и четки за полиране. За максимални резултати Доктор Жулиета Симеонова препоръчва използването и на двата метода.

Дигитална рентгенография от Доктор Жулиета Симеонова в град Ямбол

Доктор Жулиета Симеонова разполага с модерен апарат за извършване на дигитална рентгенография. Тя е алтернатива на стандартния рентгенов образ. Предоставя на пациентите високо качество на изображението, което допълнително може да се манипулира в желаната посока. С дигиталният рентген се намалява нуждата от повторения, поради по-малката възможност за техническа грешка.

Ключови думи:
Доктор Жулиета Симеонова, Доктор Жулиета Симеонова Ямбол, дентален лекар Ямбол, лекар стоматолог Ямбол, стоматологични услуги Ямбол, стоматологичен кабинет Ямбол, дентален кабинет Ямбол, дентални услуги Ямбол, зъбни импланти Ямбол, керамични фасети Ямбол, порцеланови фасети Ямбол, лазертерапия Ямбол, пълен пакет физиотерапия Ямбол, дигитална рентгенография Ямбол, поставяне мостове Ямбол, поставяне коронки Ямбол, почистване зъбен камък ултразвук Ямбол, почистване зъбен камък Ямбол, избелване зъби Ямбол, зъболечение Ямбол, doktor julieta simeonova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10821 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории