ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински центрове Доктор Живко Кънев
Доктор Живко Кънев
Доктор Живко Кънев
ПРОЦЕДУРИ
Корекция на гърди
Протези ARION
Лифтинг на лице
Корекция на нос
Корекция на клепнали уши
Корекция на горни и долни клепачи, премахване на торбички под очите
Липоскулптура на тялото
Абдоминопластика, стягане на корема
Лечение на гинекомастия
Лифтинг на мишниците и бедрата
Корекция на външните полови органи при жени
Корекция на мъжки полов орган - удебеляване
Корекция на устни
Премахване на бръчки по лицето
Мезотерапия - лице, глава, тяло
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински центрове
населено място: град София / Подуяне
Адрес: ул Драговица 9
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ СПЕЦИАЛИЗАЦИИ КАРТА

Доктор Живко Кънев - Пластичен и естетичен хирург София,кв Подуяне

Доктор Живко Кънев е хирург по естетичната медицина в град София. Предлага: корекции на гърди, лифтинг на лице, оформяне на устни и поставяне на ботокс.

Доктор Живко Кънев е хирург по естетичната медицина. Предлага интервенции като увеличаване, повдигане и намаляване на бюста, лифтинг на лице, оформяне на устни и поставяне на ботокс, корекция на уши, нос и други. Кабинета на Доктор Кънев се намира в град София.

Хирург по естетична медицина в град София, Доктор Живко Кънев

Като Хирург по естетична медицина Доктор Живко Кънев извършва естетични корекции на лицето, тялото и крайниците, лазерна епилация и др. Естетичните корекции включват методи за разхубавяване и подмладяване на пациентите в естетичната козметична хирургия, при дерматологични, съдови и гинекологични естетични проблеми и малформации.

Доктор Живко Кънев извършва следните корекции: В областта на лицето: темпорален, супра-темпорален, среден и долен лифтинг, повдигане на веждите, стесняване на върха или базата на носа, корекции на уши и др. В областта на тялото и крайниците: повдигане на седалището, на гърдите, на вътрешната страна на бедрата и други.

Лифтинг на лице от Доктор Живко Кънев София

Доктор Живко Кънев извършва лифтинг на лице в своя кабинет в град София. Доктор Кънев може да повдигне Вашите вежди и чело, да изпъне шията или да изглади всички бръчки. С хирургът по естетична медицина може спокойно да обсъдите Вашите желания, очаквания дори и страховете си. Изпъването и стягането на кожата на лицето може да се извърши и чрез така наречените златни конци, които се поставят подкожно, като по този начин повдигат отпуснатата кожа на лицето и премахват бръчките. За постигане на още по-добър резултат хирургичният лифтинг може да се комбинира заедно с неоперативно изпъване на бръчките.

Корекции на гърди от Доктор Живко Кънев София

Доктор Живко Кънев е хирург по естетична медицина в град София, извършващ корекции на гърди: увеличаване, повдигане и намяляване. Най-честото желание на жените е за увеличаване на бюста. То се извършва с импланти, които се поставят подмускулно надмускулно. Много жени имат естествено голям бюст. След раждания, съпроводени от отслабване и напълняване, бюстът загубва своята форма и се отпуска. При таквиа случай се прилагат различни техники за неговото повдигане. Доктор Живко Кънев ще ви помогне да получите пищен и красив бюст, който да привлича всички очи. Бюстът може да бъде среден, достатъчно голям и малък.

Оформяне на устни от Доктор Живко Кънев София

Доктор Живко Кънев е хирург по естетична медицина в град София, предлагащ оформяне на устни. Лекарят ще ви помогне имате прекрасни устни. Вашите устни трябва да подчертават същността Ви. Доктор Кънев може да ги оформим в стил привличащи или само леко да ги подчертае. Формата на устните Вие ще я изберете, а Доктор Кънев ще я изпълни.

Доктор Живко Кънев използва подходящият метод за корекция на устни - временния филър. След поставяне то на филъри след няколко месеца до една година, Вашият организъм ще разгради хиалуроновата киселина и ще възстановите Вашите нормални устни. Ако поискате отново да ги допълнете с филър.

Поставяне на ботокс от Доктор Живко Кънев София

Като хирург по естетична медицина в град София, Доктор Живко Кънев предлага естетична корекция на лицето, чрез поставяне на ботокс. Инжектирането на ботокс е ефикасен и модерен метод за третиране на мимически бръчки в областта на веждите, челото и около очите. Най-успешно ботокс се прилага при хоризонтални линии на бръчки около очите, челото. Инжектирането на ботокс в млада възраст ще запази Вашата кожа красива и свежа.

Ключови думи:
абдоминопластика, уретеропластика, фалопластика, повдигане на гърди, намаляване гърди София, удължаване пенис, хирург естетична медицина София, премахване на бръчки по лицето София Подуяне, лечение на гинекомастия София, ринопластика София, корекция на уши София, корекции нос София, отопластика София, пластична хирургия Кънев София, естетична хирургия София, естетична медицина София, хирургични интервенции София, увеличаване бюст София, лифтинг лице София, оформяне устни София, поставяне ботокс София,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 25135 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории