ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Венеролог Доктор Юлия Стойкова
Доктор Юлия Стойкова
Доктор Юлия Стойкова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Венеролог
населено място: област Благоевград / Община Петрич
Адрес: гр. Петрич, ул. Рокфелер № 52, ет. 3, каб. 305
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ЛЕЧЕНИЕ КАРТА

Доктор Юлия Стойкова - Лекар кожни и венерически болести Петрич

Доктор Юлия Стойкова е дерматовенеролог практикуващ на територията на град Петрич. Извършва консултации, клинични и профилактични прегледи, диагностика и лечение на кожни и венерически болести, лечение на алергични заболявания, псориазис.

Лекар кожни и венерически болести Доктор Юлия Стойкова в град Петрич

Доктор Юлия Стойкова е дерматовенеролог, практикуващ на територията на град Петрич. Извършва диагностика и лечение на кожни и венерически заболявания, лечение на алергии на кожата, екземи, псориазис, кожни микози и други проблеми на кожата. Доктор Стойкова преглежда пациенти в кабинета си в град Петрич, на улица Рокфелер 52 (ДКЦ), ет.5, кабинет 305.

Доктор Юлия Стойкова  е с дългогодишен опит и висока квалификация в областта на лечението на кожни и венерически болести. Ако имате подобни проблеми не се колебайте да потърсите нейната помощ.

Лечение на алергични заболявания от Доктор Юлия Стойкова в град Петрич

Доктор Юлия Стойкова е с дългогодишен опит в диагностиката и успешното лечението на редица кожни алергии. Алергията на кожата се среща при над 30% от хората в страната. Най-често срещани са контактен дерматит (екзема), атопичен дерматит, уртикария (позната още като копривна треска), лекарствени кожни реакции. Причините за тяхната проява не винаги са ясни, за това Доктор Юлия Стойкова препоръчва на пациентите да не прибягват до самолечение, а винаги да се консултират със специалист. В случай, че освен кожни симптоми се появят затруднения в дишането, незабавно трябва да бъде потърсена лекарска помощ. Установените на време алергии, могат да бъдат облекчени и да бъде предприето лечение, което да доведе до желаните резултати. 

Лечение на псориазис от Доктор Юлия Стойкова в град Петрич

Доктор Юлия Стойкова извършва лечение и на псориазис. Лечението на псориазис се извършва локално и общо. Локалното включва употребата на охладителни кремове и кортикостероиди, като при хроничните форми се прилагат и продукти съдържащи урея, катрани и салицилова киселина. Общото лечение се прилага при обриви, които не се повлияват от локално лечение и включва ароматни ретиноиди (Тигазон), цитостатици (Метотрекасат, Циклоспорин). С цел физиотерапия се прилагат и облъчвания с UVA лъчи, теснолентови UVB лъчи и PUVA терапия ( UVA лъчи с псоралени).

Ключови думи:
доктор Юлия Стойкова, доктор Юлия Стойкова Петрич, дерматовенеролог Петрич, специалист по кожни и венерически болести Петрич, диагностика кожни и венерически болести Петрич, лечение кожни и венерически болести Петрич, кабинет кожни болести Петрич, кабинет венерически болести Петрич, лечение дерматологични заболявания Петрич, естетична медицина лекар Петрич, лечение алергични заболявания Петрич, лечение екземи Петрич, лечение псориазис Петрич, лечение кожни микози Петрич, лечение кожни проблеми Петрич, дерматология Петрич, венерология Петрич
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8129 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории