ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети доктор Юлия Николова
доктор Юлия Николова
доктор Юлия Николова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град София / Дружба 1
Адрес: бл. 77, вх. Б
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ КАРТА

доктор Юлия Николова - Стоматолог в град София, Дружба 1

Д-р Юлия Николова е стоматолог, практикуващ в град София. Специалист извършва профилактични стоматологични прегледи, почистване на зъбен камък, избелване на зъби и други стоматологични услуги.

Доктор Юлия Николова е стоматолог, практикуващ на територията на град София. В стоматологичният кабинет, намиращ се в Дружка 1, се извършват: профилактични стоматологични прегледи, почистване на зъбен камък, избелване на зъби и други стоматологични услуги.

Профилактични стоматологични прегледи от доктор Юлия Николова

Профилактичните стоматологични прегледи, включват: преглеждане и снемане на пълен стоматологичен статус. По време на прегледа, стоматологът изследва здравето на зъбите, езика, венците и устата на пациента. Чрез профилактичният преглед, ще успеете да проверите за проблеми, които не чувствате или не виждате и ще откриете началният етап на развитие на кариес. Профилактичните стоматологични прегледи се препоръчват за всички възрастови групи, поне на всеки 6 месеца.

Почистване на зъбен камък от доктор Юлия Николова

Голям брой от стоматологичните заболявания се дължат на зъбния камък, натрупан върху зъбите. Зъбния камък е плака, която се втвърдява с времето и се състои от хранителни остатъци, бактерии, които в контакт с венците причиняват гингивит и пародонтит. Почистването на зъбен камък се извършва с помощта на ултразвуков апарат, след което зъбите се полират. Честотата на почистването е различна при всеки пациент.

Избелване на зъби от доктор Юлия Николова

Избелването на зъби е вид козметична процедура, която има за цял да направи усмивката красива и бяла. Избелването може да се осъществи, както в зъболекарски кабинет, така и в домашни условия. Разликата в двата вида е продължителността да процедурата. В зъболекарският кабинет става за 1 час, а в домашни условия за около 10-12 дни. И двете процедури са безболезнени и безвредни , като нежелана реакция е появата на чувствителност на зъбите към студено и топло.

В стоматологичният кабинет на специалиста, пациентите получават:  лечение с висококачествени и модерни консумативи и материали, гаранция за извършените дентални услуги. Денталните услуги в кабинета на доктор Николова са с високо качество, без болка и на най-добри цени. Доктор Юлия Николова ще Ви посрещне в спокойна и уютна обстановка.

Ключови думи:
профилактични стоматологични прегледи София, почистване зъбен камък София, избелване зъби София, стоматолог Дружба 1 София, зъболекар Дружба 1 София, естетична стоматология Дружба 1 София, лазерна терапия Дружба 1 София,комплексно зъболечение Дружба 1 София, стоматологично лечение Дружба 1 София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8974 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории