ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Йорданка Стоева
Доктор Йорданка Стоева
Доктор Йорданка Стоева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: Добрич - област / Община Шабла
Адрес: гр. Шабла, ул. Равно поле № 37
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Йорданка Стоева - Личен и семеен лекар в град Шабла

Доктор Йорданка Стоева е общопрактикуващ личен и семеен лекар в град Шабла. Извършва профилактични прегледи, диагностика на заболявания и лечение на пациенти.

Личен и семеен лекар в град Шабла, Доктор Йорданка Стоева

Доктор Йорданка Стоева - Личен и семеен лекар в град ШаблаДоктор Йорданка Стоева е общопрактикуващ личен и семеен лекар в град Шабла. Разполага с модерно оборудван медицински кабинет, в който извършва диагностика и лечение на пациенти, профилактични прегледи, детски консултации, поставяне на ваксини и имунизации.

Доктор Стоева е с дългогодишна практика и богат опит в областта на общата медицина. Именно това и помага във взимането на решения за провеждането на точните изследвания и назначаването на адекватно и индивидуално лечение на дадено заболяване. Нейният подход и внимателното отношение, са и спечелили доверието на пациентите, посещаващи кабинета и.

Профилактични прегледи от Доктор Йорданка Стоева в град Шабла

Доктор Йорданка Стоева провежда задължителните ежегодни профилактични прегледи на своите пациенти. За целта разполага с всички необходими инструменти и апаратура в своя медицински кабинет в град Шабла. Освен това провежда детски консултации, следи физическото и психическо състояние на децата и възрастните, поставя задължителните имунизации според българския имунизационен календар.

Може да разчитате за професионален съвет от Доктор Стоева, както за Вашето здраве, така и за това на Вашето дете. Тя провежда консултации за кърмене, захранване и изграждане на здравословен режим на бебета и подрастващи. Доктор Йорданка Стоева има индивидуален подход към своите пациенти. Съобразява тяхното лечение с особеностите на организма им и използва агресивни методи, само в краен случай.

Лечение на пациенти от Доктор Йорданка Стоева в Шабла

Доктор Йорданка Стоева извършва диагностика на заболявания и лечение на пациенти в медицинският си кабинет в град Шабла. Дългогодишният и професионален опит, помагат на лекарят при взимането на решения за назначаване на лечение на редица заболявания при деца и възрастни. Ако е необходимо лекарят издава направление за преглед при съответния специалист.

Доктор Стоева стриктно проследява състоянието на хронично болните си пациенти и предприема нужните мерки при промяна на техните показатели. Освен това провежда детски консултации, поставя всички задължителните имунизации, издава удостоверения, изписва лекарства по рецептурни книжки на НЗОК (Национална Здравноосигурителна Каса).

Ключови думи:
Доктор Йорданка Стоева, Доктор Йорданка Стоева Шабла, семеен лекар Шабла, личен лекар GP Шабла, общопрактикуващ лекар Шабла, диагностика заболявания Шабла, лечение пациенти Шабла, клинични прегледи лекар Шабла, профилактични прегледи лекар Шабла, лекарска помощ Шабла, консултации лекар Шабла, домашни посещения лекар Шабла, семейно планиране Шабла, поставяне имунизации Шабла, поставяне ваксини Шабла, направления за лекари специалисти Шабла, Doctor Yordanka Stoeva
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6437 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории