ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Йорданка Петрова
Доктор Йорданка Петрова
Доктор Йорданка Петрова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град София / Център
Адрес: ул. Пиротска 5, ет. 2, офис 10
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ Стоматологичен кабинет НЗОК КАРТА

Доктор Йорданка Петрова - Лекар по обща дентална медицина в София, Възраждане

Д-р Йорданка Петрова е лекар по обща дентална медицина в София, Възраждане. Извършва профилактични прегледи, лечение на кариеси, пародонтит, зъбен камък.

Лекар обща дентална медицина Д-р Йорданка Петрова в София, Възраждане

Доктор Йорданка Петрова е лекар стоматолог, специалист по обща дентална медицина. Разполага със съвременно оборудван стоматологичен кабинет – Денталекс. Може да го откриете в град София, квартал Възраждане, на улица Пиротска 5, ет 2. В него Доктор Петрова извършва:

  • профилактични прегледи
  • лечение на кариеси
  • лечение на пародонтит
  • почистване на зъбен камък

В своята работа Доктор Йорданка Петрова използва висококачествени материали. Освен това работи със съвременна техника и прилага модерни методи на лечение. Тя е с богат опит в областта на общата дентална медицина, работи изключително внимателно и хигиенично.

Ако страдате от заболяване на зъбите или венците, или имате нужда от зъболекарска намеса, не се колебайте да се възползвате от услугите на Доктор Йорданка Петрова .

Профилактични прегледи от Доктор Йорданка Петрова в София, Възраждане

Доктор Йорданка Петрова извршва профилактични стоматологични прегледи в кабинета си в град София, квартал Възраждане. При нея може да установите общото състояние на зъбите и венците си, да получите консултация за поддържането на устната Ви хигиена или при избор на методи за избелване.  Доктор Петрова е с дългогодишен опит в сферата на денталното здраве, за това може да разчитате на нейната професионална оценка и съвети.

Лечение на кариеси от Доктор Йорданка Петрова в София, Възраждане

Доктор Йорданка Петрова извършва и лечение на кариеси. Кариесът е бактериално заболяване, при което зъбната коронка се разрушава. Възстановяването и се осъществява, чрез поставяне на пломба. За нея Доктор Петрова използва висококачествени съвременни материали като химиополимери,  фотополимери, амалгама и композити. Те позволяват постигането на възможно най-естествен  вид на пломбите.

За лечението на кариеси е важно да бъдат установени в ранен стадий. Това прави процедурата по-малко болезнена за пациента и се намалява риска от прерастването им в пулпити. За това Доктор Йорданка Петрова препоръчва посещаването на редовни профилактични прегледи.

Лечение на пародонтит от Доктор Йорданка Петрова в София, Възраждане

Доктор Йорданка Петрова предлага на своите пациенти и лечение на пародонтит. Това е възпаление на венците, което е най-честата причина за загубата на зъби. Дължи се на действието на бактериите, съдържащи се в зъбната плака. Те предизвикват имунни реакции на организма, атакуващи опорните кости и поддържащите структури на зъба. В следствие зъбите губят своята опора и падат.

За да намалите риска от развиване на пародонтит, Доктор Йорданка Петрова съветва да не правите компромис с поддържането на устната си хигиена. Ако все пак установите някой от симптомите на заболяването, не се колебайте да посетете стоматологичния кабинет на Доктор Петрова.

Ключови думи:
стоматолог София Възраждане, обща дентална медицина София Възраждане, зъболекар София Възраждане, стоматологичен преглед София Възраждане, профилактичен преглед София Възраждане, стоматологичен преглед София Възраждане, лечение кариеси София Възраждане, лечение пародонтит София Възраждане, лечение зъбен камък София Възраждане, почистване зъбен камък София Възраждане, лечение пулпит София Възраждане, поставяне мостове София Възраждане, поставяне металокерамика София Възраждане, стоматологичен кабинет Денталекс София, doktor jordanka petrova, dentaleks
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6464 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории