ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Йорданка Бързинска
Доктор Йорданка Бързинска
Доктор Йорданка Бързинска
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: Пловдив - област / Община Асеновград
Адрес: гр. Асеновград, ул. Александър Стамболийски 28, МЦ I, ет. 2, каб. 33
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Йорданка Бързинска - Личен и семеен лекар в Асеновград

Д-р Йорданка Бързинска е личен и семеен лекар в Асеновград. Извършва диагностика и лечение на пациенти, детски консултации и профилактични прегледи, домашни посещения, имунизации

Личен и семеен лекар Доктор Йорданка Бързинска в АсеновградДоктор Йорданка Бързинска - Личен и семеен лекар в Асеновград

Доктор Йорданка Бързинска е личен и семеен лекар в град Асеновград. Разполага с лекарски кабинет на улица Александър Стамболийски 28, в сградата на МЦ I, ет. 2, каб. 33. Като общопрактикуващ лекар извършва:

  • Диагностика и лечение на пациенти
  • Профилактични прегледи и детски консултации
  • Домашни посещения
  • Имунизации и ваксини
  • Издава направления за специалисти
  • Изписва лекарства

Ако търсите подходящия личен и семеен лекар, Доктор Йорданка Бързинска е подходящият избор. Тя е внимателна, с индивидуален подход към пациентите си и винаги е на разположение за консултация относно Вашето здраве и това на Вашите деца.

Профилактични прегледи от Доктор Йорданка Бързинска в Асеновград

Доктор Йорданка Бързинска извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи на своите пациенти. По време на прегледа проверява индекса на телесната маса, нивото на кръвното налягане, ЕКГ и други физически и психически показатели. Ако се съмнява за наличието на някое заболяване, Доктор Бързинска издава направление за преглед при специалист. По този начин болестите се установяват в ранен стадий и се осъществява навременно и по-ефективно лечение.

Доктор Йорданка Бързинска извършва и детски консултации в своя кабинет в Асеновград. Тя проследява физическото и психическо състояние на децата, провежда консултации за кърмене и захранване, дава професионални съвети на родителите при тяхното отглеждане. Освен това издава и направление за провеждането на задължителните лабораторни изследвания по време на техния растеж.

Домашни посещения от Доктор Йорданка Бързинска в Асеновград

Доктор Йорданка Бързинска извършва и домашни посещения на своите пациенти, които нямат физическата възможност да я посетят в кабинета и в Асеновград, в сградата на МЦ I. Обикновено това са трудноподвижни и възрастни хора. П време на посещението си Доктор Бързинска извършва обстоен преглед на пациента и при необходимост от лечение предприема необходимите адекватни мерки. 

Ключови думи:
общопрактикуващ лекар Асеновград, личен лекар Асеновград, семеен лекар Асеновград, диагностика пациенти Асеновград, лечение пациенти Асеновград, клинични прегледи Асеновград, профилактични прегледи Асеновград, амбулаторни изследвания Асеновград, домашни посещения Асеновград, семейно планиране Асеновград, поставяне имунизации Асеновград, поставяне ваксини Асеновград, издаване направления Асеновград, детски консултации Асеновград, doktor jordanka barzinska
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6106 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории