ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Виолета Илиева
Доктор Виолета Илиева
Доктор Виолета Илиева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: област Благоевград / Община Петрич
Адрес: гр. Петрич, ул. Атанас Лютвиев № 23
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ СТОМАТОЛОГИЧИ УСЛУГИ КАРТА

Доктор Виолета Илиева - Лекар специалист по дентална медицина в Петрич

Д-р Виолета Илиева е специалист по дентална медицина в град Петрич. Тя предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес и естетична дентална медицина.

Специалист по дентална медицина Доктор Виолета Илиева Петрич

Доктор Виолета Илиева е специалист по дентална медицина в град Петрич. Стоматологът извършва пълно дентално обслужване: стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на Доктор Илиева е оборудван с модернизирана апаратура и висококачествени материали.

Стоматологични прегледи от Доктор Виолета Илиева Петрич

Доктор Виолета Илиева извършва стоматологични прегледи в своя кабинет в град Петрич. Тези прегледи включват снемане на стоматологичен статус. Доктор Илиева изследва здравето на зъбите, венците и устната кухина. Редовните прегледи са от важно значение, за поддържането на добро дентално и орално здраве. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение при денталните заболявания.

Лечение на кариес от Доктор Виолета Илиева Петрич

Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъба. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в по-късен етап болка при физични или химични дразнения. Доктор Виолета Илиева извършва лечение на кариес с помощта на пломба и кариесът се премахва механично. В кабинета на стоматологът ще получите лечение на кариес без болка, кървене, неприятен звук и анестезия.

Естетична дентална медицина от доктор Виолета Илиева Петрич

Доктор Виолета Илиева предлага естетичната дентална медицина включваща:, избелване на зъбите, композитни възстановявания, промяна на цвета и формата на зъбите, чрез  порцеланови корони и фасети. С помощта на естетична дентална медицина се създава хармония между: структурата на лицето и устата, лицевите характеристики, формата и структурата на венеца, размера и формата на зъбите и техния цвят.

Стоматологичен кабинет доктор Виолета Илиева Петрич

Стоматологичният кабинет на доктор Илиева е оборудван с модерна апаратура и техника, позволяваща прилагането на иновативни методи за зъболечение. Кабинетът е обзаведен така, че на пациента да не му липсва комфорт и удобство по време на лечението или диагностиката на зъбни болести. В своята работа, Доктор Илиева използва единствено качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.

Ключови думи:
специалист дентална медицина Петрич, стоматологичен кабинет Петрич, естетична дентална медицина Петрич, стоматологични прегледи Петрич, лечение кариес Петрич, дентална медицина Петрич, дентални услуги Петрич, кабинет Петрич, пълно дентално обслужване стоматолог Петрич, обща дентална медицина Петрич, специалист обща стоматология Петрич, дентална помощ Петрич, стоматологични услуги Петрич, стоматологичен кабинет Петрич, стоматолог Петрич, поставяне на коронки Петрич, поставяне на мостове Петрич, металокерамика Петрич, металокерамика коронка Петрич
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6210 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории