ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Очен и офталмолог доктор Виктория Бързачка
доктор Виктория Бързачка
доктор Виктория Бързачка
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Очен и офталмолог
населено място: град Благоевград / Широк център
Адрес: ул. Славянска 66, ет. 2, каб. 206
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОЧЕН КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Виктория Бързачка - Специалист по очни болести в Благоевград

Д-р Виктория Бързачка е специалист по очни болести, практикуващ в гр. Благоевград. Лекарят извършва профилактични очни прегледи, диагностика и лечение на очни болести при деца и възрастни.

Доктор Виктория Бързачка е специалист офталмолог, практикуващ на територията на град Благоевград. Лекарят предлага очни прегледи, диагностика и лечение на очни болести при възрастни и деца.

Очни прегледи от доктор Виктория Бързачка

Очният преглед включва няколко процедури и теста, за проверка на общото състояние на очите и зрението. Цялостният очен преглед е с продължителност от около час и включва: острота на зрението, преглед на зеницата, проверка на зрителното поле, тест със закриване на окото, околоочни мускули, рефракция, ретиноскопия, преглед на очни дъна и преглед с шпалт лампа. Доктор Бързачка препоръчва на хората, поне веднъж годишно да се подлагат на очни прегледи.

Диагностика на очни болести от доктор Виктория Бързачка

В кабинетът на доктор Бързачка ще получите точна диагностика с помощта на съвременна медицинска техника. В очният кабинет, с цел правилна диагностика на зрението се извършва: компютърна диагностика на рефракцията, цветна компютърна карта на роговицата, дигитално измерване на очно налягане, флуросцеинова ангиография, скиаскопия и пахиметрия.

Лечение на очни болести от доктор Виктория Бързачка

Доктор Виктория Бързачка извършва лечение на очни заболявания като: глаукома, очни травми, възпалителни заболявания, възпаления на ретината, рефракционни аномалии и други очни болести. Доктор Бързачка е специалист с богат опит в диагностиката и лечението на очните болести като: кератуконус, макулна, глаукома и катаракта.

Очен кабинет доктор Виктория Бързачка

Очният кабинетът на доктор Бързачка е оборудван с модерна медицинска апаратура, допринасяща за точният  преглед и правилната диагноза на очните заболявания. В очният кабинет на специалистът ще получите качествено изпълнени на медицинските услуги и индивидуално внимание. Най-често хората страдат от далекогледство, късогледство, глаукома, конюнктивит, катаракта, астигматизъм и по-рядко от далтонизъм. В практиката си, доктор Бързачка работи с пациенти от различни възрастови групи.

Ключови думи:
очни прегледи Благоевград, диагностика очни болести Благоевград, лечение очни болести Благоевград, очен кабинет Благоевград, лекар специалист очни болести Благоевград, специалист офталмолог Благоевград, диагностика очни заболявания Благоевград, лечение очни заболявания Благоевград, детски офталмолог Благоевград, съвременно оперативно лечение на катаракта Благоевград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10419 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории