ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Пулмолог Доктор Веселин Давчев
Доктор Веселин Давчев
Доктор Веселин Давчев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Пулмолог
населено място: град Пловдив / Тракия
Адрес: бул. Цариградско шосе № 108, СБАЛ по пневмо-фтизиатрични заболявания Д.П.Кудоглу
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ БЕЛОДРОБНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ КАРТА

Доктор Веселин Давчев - Лекар по пневмология и фтизиатрия Пловдив

Д-р Веселин Давчев е лекар специалист по пневмология и фтизиатрия практикуващ в град Пловдив. Лекарят извървша лечение на заболявания на дихателна система.

Лекар специалист пневмология и фтизиатрия Д-р Веселин Давчев Пловдив

Доктор Веселин Давчев е лекар специалист по пневмология и фтизиатрия практикуващ своята дейност в град Пловдив. Доктор Давчев извършва консултации, прегледи, диагностика и лечение на белодробни болести. Доктор Веселин Давчев е управител в СБАЛ по пневмо-фтизиатрични заболявания Д. П. Кудоглу в град Пловдив. Лекарят има богат професионален опит в лечението и профилактиката на заболяванията на дихателната система в частност на белите дробове.

За своите пациенти Доктор Давчев оказва консултативна и лечебно-диагностична помощ. Лекарят осъществява профилактики и рехабилитации при пациенти с белодробни проблеми. Кабинетът е оборудван със съвременна апаратура, която допринася за точната диагноза и правилно лечение.

Лечение заболявания дихателна система от Доктор Веселин Давчев Пловдив

Доктор Веселин Давчев извършва диагностика, лечение и профилактика на заболяванията на дихателната система. Доктор Давчев лекува пациенти с остри, подостри и изострени хронични белодробни заболявания. Специалистът извършва лечение и наблюдение на болни с животозастрашаващи белодробни заболявания. Полага интензивни грижи и рехабилитация на болни с изострени хронични заболявания на белия дроб.

Лекарят извършва лечение и профилактика на следните белодробни заболявания: хроничен бронхит, хроничен обструктивен бронхит, бронхиална астма, белодробен емфизем, пневмонии с всичките им разновидности, вирусни и туберколозни плеврити, извънбелодробна и белодробна туберколоза, саркоидоза, злокачествени и доброкачествени заболявания на дихателната система

При необходимост не се колебайте да се възползвате от професионалните услуги на Доктор Веселин Давчев. Лекарят ще се погрижи за вас и вашето здраве. В своят кабинет Доктор Веселин Давчев предлага на своите пациенти прегледи и консултации по пневмология и фтизиатрия.

Ключови думи:
доктор Веселин Давчев, доктор Веселин Давчев Пловдив, лекар пулмолог Пловдив, специалист пулмолог Пловдив, лекар специалист по пневмология и фтизиатрия Тракия Пловдив, Лечение заболявания дихателна система Пловдив, диагностика и лечение на белодробни болести Пловдив, консултации и прегледи белодробни болести Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 10793 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории