ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Ортопед доктор Валери Радичев
доктор Валери Радичев
доктор Валери Радичев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Ортопед
населено място: град Стара Загора / Център
Адрес: ул. Свети княз Борис 100 , ет. 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Валери Радичев - Лекар ортопед в град Стара Загора

Доктор Валери Радичев е ортопед - травматолог. Специалистът извършва диагностика и лечение на ортопедични заболявания в ортопедичният си кабинет в Стара Загора.

Доктор Валери Радичев е лекар – специалист по ортопедия и травматология, практикуващ в град Стара Загора. Доктор Радичев извършва лечение на заболявания, засягащи опорно-двигателния апарат и предлага диагностика и лечение на ортопедични заболявания.

Специалист ортопед - травматолог в град Стара Загора

Като лекар специалист в областта на ортопедията и травматологията, доктор Валери Радичев предлага лечение на заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Голяма чааст от хората, търсят помощ от специалист ортопед – травматолог при: навяхване, травма от спортуване, болки в ставите, счупване на кост. Доктор Радичев лекува вродени малформации на крайниците, аномалии на развитието, възпалителни и дегенеративни състояния и други заболявания.

Диагностика и лечение на ортопедични заболявания от Д-р Валери Радичев

Ортопед-травматолог доктор Валери Радичев извършва диагностика и лечение на ортопедични заболявания. Голяма част от оропедичните заболявания, подлежат на пълно излекуване, но това зависи до голяма степен и от пациента, освен от специалиста и апаратура, която използва. Целта на доктор Радичев е да предостави персонално внимание и медицинска грижа, които да отговарят на европейските и световни стандарти.

Ортопедичен кабинет в град Стара Загора

Доктор Валери Радичев разполага с ортопедичен кабинет в град Стара Загора, в който извършва прегледи, диагностика и лечение на ортопедични и травматологични заболявания. На специалистът, можете да се доверите при: остеопороза, артроза, фрактури, изкълчвания, счупвания и други проблеми.

Ключови думи:
Лекар ортопед Стара Загора, Лечение ортопедични заболявания Стара Загора, Специалист ортопед травматолог Стара Загора, Ортопедичен кабинет Стара Загора, ДОКТОР ВАЛЕРИ РАДИЧЕВ, DOCTOR VALERI RADICHEV, специалист по ортопедия център Стара Загора, специалист по травматология център Стара Загора, лечение заболявания опорно-двигателен апарат Стара Загора, диагностика заболявания опорно-двигателен апарат Стара Загора, ортопед травматолог НЗОК Стара Загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13663 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории