ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Психиатър доктор Цвета Юрукова
доктор Цвета Юрукова
доктор Цвета Юрукова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Психиатър
населено място: град Пловдив / Каменица
Адрес: бул. Христо Ботев 81, Етаж 3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Цвета Юрукова - Лекар специалист по психиатрия в Пловдив

Д-р Цвета Юрукова лекар специалист по психитрия, практикуващ в град Пловдив. Лекарят диагностицира и лекува психични разстройства. Извършва и профилактика на психични и невротични заболявания при деца и възрастни.

Като специалист психиатър в град Пловдив, Доктор Цвета Юрукова предлага консултации, психотерапия, диагностика и лечение на психични заболявания.

Лечение на психични заболявания от Доктор Цвета Юрукова Пловдив

Доктор Цвета Юрукова извършва лечение на психични заболявания в своя кабинет в град Пловдив. Появата на психично заболяване, поражда проблеми, както за болния, така и за хората около него. Част от психичните заболявания могат да бъдат: депресия, тревожност, фобия, стрес, агресии и паническо разстройство. При някой психични заболявания могат да се наблюдават симптоми като: чувство за безполезност и безнадеждност, проблеми със съня, чувство на умора, безпокойство, слабост и лесно раздразнение.

Психотерапия от Доктор Цвета Юрукова Пловдив

Като специалист психиатър, Доктор Цвета Юрукова предлага психотерапия в кабинета си в град Пловдив. Психотерапията е метод, чрез който с помощта на лекар специалист можете да достигнете до скрити от съзнанието проблеми. Много голяма част от оплакванията на пациенти биват: повишено напрежение, чувство за загуба на контрол, сърцебиене, главоболие и безпокойство. Чрез различни методи в психотерапията се намират пътищата за преодоляване на трудните моменти. В този процес пациентът научава много начини и техники, които помогнат за по- спокоен  и ефективен начин на живот.

Консултация с психиатър Доктор Цвета Юрукова Пловдив

Психично-здравните проблеми и особено депресивните и невротичните състояния са доста често срещан проблем. Много хора изпитват трудности след инцидент, развод, раздяла или провал, и точно поради тези причини се нуждаят от консултация със специалист психиатър. Търсенето на лекар от този дял на медицината е знак за смелост и воля за справяне с даден проблем. Стремежът на Доктор Цвета Юрукова е да успее да помогне на всеки един пациент да постигне своите виждания за удовлетворение и щастие.

Ключови думи:
лечение психични заболявания Пловдив, психотерапия Пловдив, консултация психиатър Пловдив, профилактика психични невротични заболявания Пловдив, невротични заболявания Пловдив, лечение психични заболявания Пловдив, специалист психиатър Пловдив, специалист психиатрия Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6917 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории