ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Лекарства и медицински препарати доктор ТОШКОВ
доктор ТОШКОВ
доктор ТОШКОВ
ПРОДУКТИ ЗА
>> Специални
>> Щитовидна жлеза
>> Венозна система и наднормено тегло
>> Женската полова система
>> Простатата и намалена потентност
>> Кожата
>> Костите и ставния апарат
>> Бъбреците и пикочния мехур
>> Черният дроб и панкреас
>> Стомаха и храносмилателния тракт
>> Сърцето и кръвоносната система
>> Белият дроб и дихателните пътища
>> Нервната система
дейност: Медицина и здравеопазване / Лекарства и медицински препарати
населено място: град София / Хиподрума
Адрес: ул. "Ами Буе" №58
E-mail: използвай бутона изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

Доктор Тошков - Производство хомеопатични лекарства Милко Тошев София Крива Река

Фирма „Томил Херб” ООД е специализирана в производството на всички билкови таблетки по рецептите на д-р Милко Тошков. Производствената гама на фирмата включва над 50 продукта от билки, всеки от които е със силен лечебен ефект при различни заболявания. Офисът на компанията се намира в град София.

За д-р Милко Тошков

Д-р Милко Тошков е дипломиран лекар. Практикува ирисдиагностика от 1992г. Неговите предци са се занимавали с билки и лечебни треви повече от 120 години. Първите познания за билките д-р М. Тошков е получил още в ранно детство.

Роден е в Родопите, които са известни със своите лечебни билки. Лечението с тях се практикува от векове и е традиция за целия район

Дейности

През 1992г. д-р Милко Тошков създава медицински център за ирисдиагностика и билколечение. Използват се комбинации от билки по рецепти предавани от поколение на поколение.

След множество тестове и професионални консултации през 1993г. се създават първите билкови таблетки. Лечебният ефект от тях е многократно по-силен от всички билкови чайове и екстракти до този момент. В практиката си д-р Милко Тошков има професионални квалификации в Германия, Австрия и Франция.

Производство

Фирма „Томил Херб” ООД е създадена специално за производство на всички билкови таблетки по рецептите на д-р Милко Тошков. В момента фирмата произвежда над 50 продукта от билки, всеки от които е със силен лечебен ефект при различни заболявания.

Фирмата притежава собствена фабрика в България, оборудвана с най-модерните европейски машини и опаковъчни линии във фармацевтичната

индустрия. Провежда се непрекъснат контрол на качеството и чистотата на продуктите. Цикълът на производство е напълно автоматизиран и се обслужва от най-добрите специалисти в областта.

Фабриката произвежда продукция за европейския пазар, Канада, Турция, Македония, Албания, Сърбия, също така и за няколко страни в Близкия изток и Африка. Автоматизираният цикъл на работа и най-добрите билки на България позволяват на „Томил Херб” ООД да предлага продукти с постоянно високо качество вече 15 години. Продуктите са със силен лечебен ефект и без нежелани странични действия.

Билките

Съставът на продуктите на "Томил Херб" ООД е изцяло натурален.

Използваните в рецептите билки са изключително български, внимателно подбирани по количество и състав на активните вещества. Те са диворастящи, типични за България. Районите, от където се събират билките - Родопи, Пирин, Рила, Средна Гора - са запазени от токсични и други замърсявания.

Билките се берат през пролетта и началото на лятото, не се обработват с химикали и на се сушат термично, което гарантира максимално запазване на лечебните им свойства.

Ключови думи:
Доктор Тошков, ТОМИЛ ХЕРБ, Производство хомеопатични лекарства, Ирисдиагностика Милко Тошков София, Крива Река, droctor Toshkov TOMIL HERB, билколечение София, билкови продукти София,ПРИРОДНИ ПРОДУКТИ СОФИЯ,ПРИРОДНА МЕДИЦИНА СОФИЯ,БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА,БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА МИОМА,БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕПРЕСИЯ,БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БЪБРЕЦИТЕ,БИЛКОВИ ПРОДУКТИ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ПРОСТАТА
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 28267 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории