ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Онколог доктор Тодор Ангелов
доктор Тодор Ангелов
доктор Тодор Ангелов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Онколог
населено място: град Бургас / Лазур
Адрес: бул. Демокрация 67
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ СПЕЦИАЛИЗАЦИИ КАРТА

доктор Тодор Ангелов - Специалист онколог-хирург в Бургас, кв Лазур

Доктор Тодор Ангелов е специалист хирург-онколог в град Бургас. Извършва профилактични прегледи, диагностика на онкологични заболявания, онкологично и общо хирургично лечение.

Доктор Тодор Ангелов практикува, като хирург–онколог в град Бургас. Той е един от най-изтъкнатите онколози в града. Специалист е по прилагане на методи, за защита и превенция от ракови заболявания.

Доктор Ангелов извършва профилактични прегледи, диагностика на онкологични заболявания, онкологично и хирургично лечение.

Диагностичните прегледи, са свързани с най-честите заболявания при мъжете и жените. Диагностицират се злокачествени заболявания на половата система.

При жените, раковите заболявания са свързани с яйчниците, шийката на матката и млечната жлеза, при мъжете са туморни образувания на тестисите.

Доктор Тодор Ангелов разполага с частен кабинет, оборудван със съвременна медицинска апаратура и дигитален ехограф от висок клас.

С дигиталния ехограф, се правят снимки на лимфни възли и органи, без мозък и бял дроб, като се дава точна и ясна картина за състоянието на снимания орган. Апарата позволява диагностика, при размер на туморното образувание между 3 и 4 мм.

Злокачествените образования на гърдата, с размери до 5 мм, се смята, че не дават разсейки. Предклиничната диагностика на злокачествените тумори, дава шанс на болните за успешно лечение.

Ранната диагностика, извършвана със съвременна апаратура, дава по голям процент за успешно лечение на онкологичните заболявания.

Ключови думи:
онколог хирург Лазур Бургас, профилактични прегледи онкология Бургас, диагностика онкологични заболявания Бургас, лечение онкозаболявания Лазур Бургас, онкология лечение Лазур Бургас, онкологични консултации Лазур Бургас,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 12034 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории