ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински кабинети доктор ТЕОФИЛ ГРУЕВ
доктор ТЕОФИЛ ГРУЕВ
доктор ТЕОФИЛ ГРУЕВ
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински кабинети
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: ул. "Дондуков" №5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

доктор ТЕОФИЛ ГРУЕВ - Лекар Вътрешни болести и специалист кардиолог в Пловдив, Център

Д-р ТЕОФИЛ ГРУЕВ лекува пациенти с заболявания на вътрешните органи и със сърдечно-съдови проблеми. Лекарят извършва ехография и ехокардиография и работи с НЗОК.Медицинският кабинет се намира в центъра на град Пловдив.

Доктор Теофил Груев е специалист вътрешни болести и кардиолог.Той лекува заболявания на вътрешните органи и сърдечно съдови проблеми.За пациентите си извършва ехокардиография.Лекарят има сключен договор със здравната каса.

Кардиологичният кабинет предлага здрвни услуги като консултации,профилактичен преглед,диспансеризация на хронично болни и други дейности.При нас се извършват изследвания на кръв и урина,рентгенография,електрокардиография,издаване на медицински документи и други услуги.

Вътрешните болести включват главно три раздела:изследване на болния,причините за възникването на болестъа и терапия.В практиката си Доктор Груев диагностизира и лекува заболявания на сърцето,стомашно чревният тракт,белите дробове и други вътрешни болести.

Рентгенографията има много предимства и резултатите от нея са качествени и достоверни.Тя дава възможност за по-малко повторения като резултат от техничекса грешка,компактно архивиране и дезархивиране,текстова информация и качествен образ.Ехокардиографията е метод които дава изключително точна и голяма информация.Чрез ултразвукови вулни изпатени към големи кръвоносни съдове и към сърцето на екран се изобразяват изображения.

Сърдечно-съдовите болести запушват в различна степен една или повече артерии и това затруднява притока на кръв и кислород до органите.

Някои от рисковите фактори които водят до сърдечно съдови заболявания са физическа неактивност,високо кръвно налягане,висока кръвна захар или диабет,тютюнопушене, затлъстяване,психологически стрес и други.Доктор Груев ги отбелезва с цел до колкото е възможно с наша помощ да ги намалим или елиминираме.

Ключови думи:
лекар кардиолог,ЕКГ Пловдив,ехокардиография Пловдив,кардиологичен кабинет,кардиологични прегледи Пловдив,ехограф Пловдив,специалист вътрешни болести Пловдив,лечение сърдечно съдовите болести
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8663 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории